Hej gänget! Jag har femtioelva bollar i luften samtidigt och därför njuter jag extra mycket av att sätta mig ner och kunna uppdatera bloggen. Det är mycket (roligt) på jobbet, försöker samtidigt ta tag i min enskilda firma (varför fick man inte relevanta utbildningar i skolan som man faktiskt har nytta av?), har en hel del samarbeten att styra upp, en bokideé som ska vara inne i slutet av veckan osv. Längtar efter söndag och ledig dag! Idag är det jobb och ikväll vankas fotboll med några från adidas Runners, Sverige - Frankrike. Det ser jag fram emot!
 
.. Här kommer hur som helst dagens tips! Någonting som är extremt onödigt att betala överpriser för (enligt mig) är detta ni ser på bilden här nedan. Mandelmjöl. Mandelmjöl används exempelvis i macarons + hundra andra bakverk. Kostar minst fyra-fem gånger så mycket som om du skulle göra eget. Både kokosmjöl, hasselnötsmjöl  och mandelmjöl går att göra hemma. 

Ingredienser:
Två påsar mandlar och eventuellt lite salt.

Mixa dem samman i en matberedare i några sekunder och sen är det färdigt. Var noga med att inte mixa dina nötter för länge, då blir det istället ett nötsmör. Sila och låt stå i en glasburk för maximal hållbarhet. 
 
 
Hemagjort mandelmjöl.
Kourtney

Håller jag verkligen med om!! Brukar göra mitt egna nötsmör också!! Blir minst lika gott och bra ju! :)

Ann-Sofie

Låter du det torka innan du lägger ner det i glasburk?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress