Det här är ett gammalt inlägg men jag väljer att publicera det än en gång på grund av att bloggen har en helt annan trafik idagens läge än när detta skrevs! Det är så viktigt för mig att klargöra vad både "mig" som varumärke samt denna blogg står för!
___________________________________________________________________
 
 
Jag vill förtydliga en sak i denna hetsiga mat-& träningsvärld innan någon annan kommer missuppfatta hela konceptet med Hälsojunkie. Varför? För att undvika dryga och avundsjuka kommentarer om att de är för mycket av de ena eller andra. Ni som följer mig på instagram har inte missat alla restaurangbilder. Semesterlyx! Det här är min receptbank, inspirationsbok och portfolio inför framtida projekt. Det här är min hobbyverksamhet och jag äger detta koncept till 110%.

JAG lever för balans. Och för mig står balans för allt det roliga, ibland sorgliga och självklart det goda. Aldrig någonsin att jag skulle utesluta exempelvis en produkt, bakverk eller måltid för att jag inte hunnit träna. Vissa veckor tränar jag ett pass, andra prioriterar jag fem (typ aldrig). Vissa pass blir 20min medan andra blir 60 eller mer. Ibland väljer jag löpskor, andra dagar lyfta (allra helst i strumpor) på gymmet eller som en av mina favoriter - 20min cirkel på vardagsrummsgolvet innan jag ska duscha. Jag väljer att allt som oftast äta produkter/ råvaror som har en hög mättnadskänsla/som ger mig mycket & "bra" energi. Ska jag äta en sallad så snackar vi om en matig variant som helst ska innehålla så många alternativ som möjligt av: bullgur, avokado, protein i form av kyckling, soyabönor eller varför inte skaldjur, fetaost, ägg, soltorkade tomater, nötter, frukt, bröd osv. Inte någon som till 98% består av salladsblad & cocktailtomater.  

Eftersom hela den här bloggen kommer kretsa kring min syn på balans är de självklart för mig att de kommer finnas allt från recept på middagar, bakverk, chips (hur gott är inte de? Favoritsnackset nummer 1!), u name it - till träningsbilder, olika artiklar & mycket mer. Med andra ord - det som jag känner för att publicera. Min egentid blir som mest effektiv & givande i träningskläder, med en pensel i handel, en podd i öronen alt. i köket. 

Namnet är Hälsojunkie, här kommer ni hitta pasta, ris, potatis, majonäs (äkta majonäs är to die for!), jag älskar efterrätter så räkna med sjukt mycket bakverk. Bakverk gjorda på mjöl & socker. Jag föredrar "riktiga produkter" framför stevia & light. Vattenmelon och avokado är ett starkt beroende Det kommer rinna över av grönsaker, frukter och nötter. De kommer vara pizza varvat med knäböj, intervaller, burgare, smoothies (kommer kunna bli lite too much av detta), drinkar (oftas alkoholfria då jag blir så kalasbakis av ett ynka glas. Bubbel ska vi inte ens tala om - en klunk räcker sen är jag väclk). En hel del semesterbilder och en även en del från min vardag. Hoppas på att kunna göra några riktigt roliga samarbeten som inte enbart gynnar mig utan också er. 

Har ni några ämnen, frågor eller saker ni vill att jag lyfter alternativt ni vill berätta/ förmedla så kör på! Bomba kommentarsfältet här nedan. Det är alltid lika kul att se vad ni haft på hjärtat.

Sådär. Då var de avklarat.

Komihåg - det handlar om vad du äter mellan nyår och jul. Inte mellan jul och nyår!
Hanna

Det här är ett inlägg som jag kan stå bakom till 100%. Bra skrivet.

Linnea

Samma är det här, när jag menar hälsa så menar jag balans. Lite av det supernyttiga, lite av det onyttiga och en hel del något där emellan.

Att hålla på och förneka sig och stressa om att man måste träna (istället för att träna för att man vill) ger bara stress och stress är ohälsosamt.

Samma är det med te, jag vet vissa tvingar i sig te för att det är hälsosamt. Jag accepterar att det är hälsosamt men njuter av det och använder det som mindfullness istället. Så ibland blir det lite "onyttigare teer" och ibland blir det dom supernyttiga men mest blir det dom där i mitten :)

Mirre Sweetwords

Jättebra inlägg =D

Anne von Porat Veckomagasinet

skulle kunna äta allt ur kartongen ur ett svep så gott det ser ut

Jelly

Jag håller med dig. Har aldrig förstått hur man kan utsluta något bara för att man glömmer att träna någon vecka. Balans är verkligen nyckelordet! Själv käkar jag gärna lite choklad samtidigt som jag kör lite yoga :D Haha.

anne von porat Veckomagasinet

Är det självplock där man får betala per kilo?

Svar: Ah exakt, eller per ask! :)
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress