God morgon! Jag älskar att logga in och se era kommentarer. Det är roligt att ni är så generösa både här men framförallt på instagram med era kommentarer/frågor på instastories - Drömmar.

Jag drömmer om saker hela tiden och det är så sjukt när man ser tillbaka på sina drömmar. För några år sedan var en dröm att bo i det huset vi bor i idag (jag väntade i fyra år), att ha ett flexibelt, roligt och givande jobb - vilket jag har äran att ha idag. Jag älskar att gå till jobbet. Dessa drömmar är ändå hyfsat realistiska. Att tjäna pengar på en blogg trodde jag inte ens var möjligt om man inte äger domänen Blondinbella och har 1miljon läsare i veckan - men här står jag med fötterna på jorden, med större drömmar och insåg precis att jag kommer slå mitt "rekord" kommande månad när det är vad jag kan plocka ut på min blogg. Hur coolt är inte det? Allt går bara man har en passion. 
 
Men om jag nu ska drömma vidare och verkligen fläska på utifrån vart jag är idag skulle det nog se ut såhär:
- Jag drömmer om att en dag få göra en kokbok - vilket jag kommer göra. Jag hade kunnat göra en idag. Nu. Det finns så mycket hemsidor så det behöver inte vara så att Bonnier ringer, det hade dock varit trevligt och jag lovar att jag hade varit artig. 
- Jag har en dröm att köra ett maraton men det är inget jag hittills har prioriterat. Men tanken av att komma i mål efter 42km är så häftig! Halvmara hade också varit fräckt. 
 
 
- Haha det här med mitt smoothieinslag på nyhetsmorgon ska någongång bli ett hett samtalsämne. Väntar fortfarande på att någon ska ringa?
- Att bli mamma är min självklaraste grej i livet. Min mamma och mormor - jag ska bli som dom.
- Att åka till Mauritius eller Zanzibar. Maldiverna hade också funkat.
- Att längre fram ha ett s u p e r flexibelt jobb så att jag antingen kan vara ledig större delen av sommarhalvåret alternativt kunna ta med mig jobbet. 
- Eftersom målning är någonting som verkligen får mig lugn och är en av få saker som gör att jag kan sitta stilla en längre stund hade det varit så mäktigt att kunna sälja eller ställa ut någongång innan jag dör. Mest för skojs skull och visa att alla kan måla. 
- Boka in massor utav weekends med mina tjejkompisar. 
- Lära mig fotografera. 
 - Ha ett landställe i Skåne. 
- Jag vill ha ett växthus. Stort. Detta får finnas på mitt landställe i skåne. Där ska jag och mina tjejkompisar ha drinkkvällar och leva livet.

 
Det får räcka för idag! Hej!
Ajli Müller

fantastiska drömmar och planer <3 peppigt!

Anonym

Bästa bloggen 🌱

enmiljonintryck

Åh! Fick nästan lyckorus i kroppen när jag läste ditt inlägg. Hade nästan glömt bort mina egna drömmar.
- även jag drömmer om att ha ett väldigt flexibelt jobb. Vet inte om uppstarten av bloggen är ett hopp om det. Men hur gör man för att en blogg ska bli stor när man är anonym?
- givetvis att jag verkligen ska trivas med mitt jobb och älska det jag gör! <3

Svar: Hej! Jag kommer publicera ett inlägg om några dagar där jag ger er läsare tips om hur du får din blogg att växa :)
Sandra Lindberg J

Hanna

Häftiga drömmar! Hoppas så att de flesta går i uppfyllelse för dig! Helst alla såklart! Kram

Maria

klart du ska!!!

Hanna

Hoppas att du når dina mål!

Elin

Vilket fint inlägg!!

Linnea Teälskare

Jag drömmer också om att göra en kokbok, fast med terecept :)
Det är bra att ha drömma, drömmer man inget kommer dom aldrig att förverkligas heller

Svar: Åh det låter så roligt! Lycka till :)
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress