Hallu gänget! Ni blir fler för varje vecka, det är så roligt och jag vill ge er lite tips på hur ni får era bloggar att ta fart och sakta men säkert börja växa!

- Blogga om någonting du verkligen brinner för. Dina läsare märker fort om du skriver bara för att eller om det kommer från hjärtat. 
 
- Välj en bloggportal som hjälper till att sprida dina inlägg.

- I början kommer troligtvis inte dina vänner ta bloggen på allvar. Varför? Sverige har uppenbarligen inte vant sig vid bloggar än och det svider i ögonen på folk när det gå bra för andra. Sanningen är hård. Vad gör du? 1. Sålla bort dina "vänner". Och självklart - fortsätt blogga om du tycker det är roligt! Här är det viktigt att du står på dig och kan/vet din grej. Det är så skönt att jag idag kan säga att jag tjänar riktiga(!) pengar på denna blogg som från början bara var en hobby och som många inte tog på allvar. Sen att de bara är en droppe i havet när man ser till vad andra tjänar får stå för dom. Jag är tillfredställd. 
 
- Har du skrivkramp? Antingen väljer du att ta en paus eller gör som jag. Tidsinställ två-tre inlägg. Du får en paus men dina läsare märker inget. 

- Tacka inte ja till alla samarbeten du får förfrågan från. Välj dina favoriter med omsorg. 

- Det är så mycket enklare att klicka sig in på en länkad sida du ser i ditt facebook-flöde. Länka därför din blogg och dina senaste inlägg på sociala medier. 

- Använd dig alltid av minst en bild i varje inlägg.

- Bjud in dina läsare. Var personlig men inte privat..
 
 
- Hitta på en tävling.

- Ha ett återkommande ämne. Exempelvis som månaden i bilder eller veckans favorit osv.

- Fråga dina läsare vad de önskar mer utav. 
Anonym

Vad härligt av dig att tipsa andra hur man går till väga med en blogg,du är bäst älskar din blogg💕🌱

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress