8 april 2017

Lär mig från andra

Tips

Fy satan vad min dator är skitig. Ni ser ju typ fingeravtryck på samtliga bilder här nedan. Någon som har tips på hur det går bort? "Torka med trasa" fungerar absolut i n t e. Testat flera gånger. Grönsåpa vågar jag inte ge mig på när det ska användas tillsammans med elektronik..

.. Men om vi skulle ta och fokusera på syftet med detta inlägg då. Är ni bra på att läsa bloggar? Tänkte tipsa er (känns som allt med denna blogg går ut på att tipsa er om saker) bloggar som jag tycker är bra. Jag slöläser inte enbart för nöjes skull utan också för att få inspiration till min egen. Jag har en lista på min dator med upp emot tjugofem olika bloggar men det är bara runt fem styckna som jag faktiskt läser (skrollar igenom) regelbundet. Varför just dessa? Jag tycker dessa fem tjejer lyckas inspirera på ett eller annat sätt, vilket har blivit mitt mål med bloggen. Från början var det till för min egen skull men allt eftersom ni blir fler är det roligt att kunna dela mina rätter/ tips osv till er. Jag går väldigt mycket på bilder. Och det händer ganska ofta att jag inte ens läser texterna utan enbart kollar bilder. Här nedan är mina favoritbloggar just nu:


Foodjunkie är en matnörd precis som mig med så otroligt mycket fina bilder, här finns alltid ny inspiration. 

 
Janni, den ända människan jag tar mig tid att kolla Vloggarna hos. Hon känns typ genuin och man får sig alltid  minst ett skratt. 

 
Haha vad ska man säga om denna? Typ läst sen jag var 15. Såg ni i tidningen här om veckan att hon "drar in" mellan 500 000 - 600 000kr per månad på bloggen? Det är så mycket pengar att jag inte ens kan förstå! Helt plötsligt blev mina tusenlappar varannan månad en droppe i havet..

 
Här skriker det Girl Power. Känns som att detta är det senaste tillskottet till sveriges bloggfamilj. Här skrollar jag igenom alla härliga bilder. Hennes sovrum är så mysigt och ombonat med en djungel av växter och ljusslingor - Josefine Dahlberg
 

Och självklart Tungårdens. Hennes vardagsrum och inredning gör mig köpgalen!
 

.. Och sist men absolut inte minst. Min nyfunna pw-och girl power vän Joanna. Hon rockar det mesta, har en garderob som en super star och vi snackar brutal underhållning och kvalité när det kommer till hennes instastories!

Har ni några tips på bra och inspirerande bloggar? Allt från inredning, hälsa eller mode? Hit me!
Days by Johanna

Jag läser några bloggar dagligen som är favoriter. Sedan blir det mycket fokus på de som kommenterar hos mig :)

Sofie

Bra tips! Jag läser Fahrmans bloggar. Vilka roddar lyssnar du på?

Joanna Swica

Men vas härligt att läsa. Tack! Och desamma! 💕💕

Lorissa Lovebomb

det ser toppen ut :D Älskar att läsa Isabela Löwengrips blogg. Jag avundas henne, men på ett sådär klädsamt och imponerande vis ;)

Malin

Hinner inte så många bloggar these days tycker jag. Blir mest att jag följer folk på Youtube och lyssnar på poddar. Tvärt emot dig så irriterar jag mig lite på bloggar som har en massa fina bilder men noll intressant text. En blogg vill jag läsa inte bara titta på liksom, det har jag Youtube och Pinterest till. :) Tur att det är lite olika det där.

Svar: Tack för din kommentar! Åh, där ser man. Exakt, tur vi är olika :) glad påsk!
Sandra Lindberg J

Emma

Hej på er, så bra bloggtips på att följa andra bloggar men en annan som sticker ut är min egen och jag berättar hur det är att leva att leva i fördomsfullt samhälle som rör HBTQ personers liv, jag bloggar utifrån hur det är att vara en transkvinna och mkt annat som min vardag, mode, outfits.

Kom gärna in i min lilla vrå och följ en annan sorts typ av bloggare och lämna gärna spår efter er..

Mvh Emma P...

Har en pågående tävling som går ut idag söndag Påskdagen...

Jennifer

Vilka bra tips!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress