Hej gänget!

Jag är så glad, ska tipsa er om min nya vapendragare när det kommer till köket. Grönsakssvarven, eller spiralizer som den egentligen heter. Går verkligen att göra a l l t med den. Gurka, potatis, lök, morötter, frukter osv. Idag blev det marinerad kycklingfilée med en bädd av gul lök och sötpotatis i ugn. 
 
 
Jag är så töntigt besatt av denna. Förstå att slänga ner detta i en fritös? Måste testas! - Varför har det dröjt så länge innan jag skaffade mig en egen är frågan?
Här kan ni se hur den fungerar!  
 
 
Skivar gul lök och lägger i botten, steker dom marinerade kycklingfileérna och skickar in allt tillsammans i ugnen på 180grader i 20minuter.
 
 
Vad säger ni om mitt nya tillskott? Roligt eller onödigt?
Bella

Roligt säger jag, och åh vad gott det ser ut!

Svar: Tack fina du!
Sandra Lindberg J

Hanna Karlsson

Definitivt inte onödigt. Kul sätt att kunna variera maten på.

Anonym

Roligt🌱

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress