Halli hallå!

Torsdag och nu är det inte långt kvar till påsk och ledighet, låt de bli fint väder under dessa dagar! Idag hade jag tänkt att vi skulle snacka mellanmål. Brukar ni äta mellis? Tidningarna gör oss tokiga, vissa påstår att det är onödiga kalorier vi stoppar i oss medan andra säger att det är otroligt viktigt. Jag brukar oftast ha med mig mellanmål i form av en smoothie (smoothie funkar a l l t i d och håller sig bra i en glasburk eller termos), frukt eller macka. Shit äter du bröd? Oh ja! Skulle aldrig plocka bort bröd ur min kost. Bröd med smör, ost, tomat och örtsalt! Hur gott? Varför jag prioriterar mellanmål? För mig är det typ livsavgörande att jag får i mig bra mat var tredje-fjärde timme, missar jag detta blir jag så grinig och trött vilket påverkar både mig och min omgivning. Min sambo jämförde mig ju senast med en terrier så det säger väl sig självt.. Äter jag regelbundet slipper jag alltså dipparna. Dom gånger jag däremot inte hinner eller glömmer att göra i ordning mellis går jag gärna till dessa två ställen som jag tänkte tipsa om här nedan: 
 
 
Antingen går jag till Hornsgatan och in på Halsocafét
 
 
Eller som 99% av gångerna väljer jag att gå till Reload på Sveavägen och beställer i vanlig ordning en acai bowl som toppas med granola, bär, kokosflan, banan och jordnötssmör!
 
Hemligheten för att få smoothien att hålla länge och inte skikta sig är att alltid göra på frysta bär/frukt! Ikväll kör vi adidas Runners, vi ses på Urban deli Sveavägen kl 18.00! Tjingalong!
Tina

Aldrig varit på Reload. Kanske ska testa till helgen!

Mirre - Sweetwords

Ohh så gott det verkar båda två rätterna

Mirre - Sweetwords

Ohh så gott det verkar båda två rätterna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress