19 april 2017

Tre smultronställen

Tips

Hello! Det är ljust klockan 20!? Så underbart! Sena kvällar, långa promenader, man orkar helt plötsligt ta en aw utan att längta hem till soffan. Tänkte slänga in ett kvällstips om tre utav mina smultronställen i Stockholm! Jag tycker om mysfaktor, utsikt och god mat.
 
Nummer 1. Rosendals Trädgårdar - Detta ställe hittar ni ute på Djurgården. Under vinterhalvåret finns här julmarknader medans ni under sommaren kan gå på självplock, fika, äta lunch, sola eller bara strosa runt i denna mysiga miljö. Det är så fint!

 
Nummer 2. Monteliusvägen - Ni som har mig på instagram har troligtvis sett denna plats x-antal gånger. En av mina absoluta favoriter. Jag är verkligen besatt av utsikt. Jag älskar det. Denna plats är så magisk och vacker! Bästa utsikten över Stockholm!

 Bild från Google.
 
Nummer 3. Mosebacke terrass - Ligger centralt, en tvärgata till Götgatan. Är du sugen på att styra upp den perfekta aw'n? Då är denna plats 5 av 5! Även detta ställe bjuder på en makalös utsikt över Stockholm, Slussen, Skeppsholmen och Gröna Lund ända bort till Nacka. 
 
Bild från Google.
 
Detta får bli dagens inlägg. Vill ni har mer tips på ställen i Stockholm? Lunchhak? Middagsställen? Fler aw ställen? 
Sofia

Ja! Tipsa om ställen när sockersuget kommer

Svar: Absolut :)
Sandra Lindberg J

Melika

Dina bästa ställen i ett lugnt stockholm?

Svar: Åh! Ska klura på den!
Sandra Lindberg J

Lovisa Forselius

Svårt. Men gillade detta upplägg. Bruncher?

Svar: Tack! Ska se vad jag kan göra :)
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress