Powered by Jasper Roberts - Blog

Bästa rätten inför Midnattsloppet? Vem vet!

Tänk om det hade funnits någon människa som vore villig att skriva mina inlägg åt mig emellanåt. Jag är grym på att preppar många inlägg med bilder. Redigerar, lägga i ordning osv. Men att sen sätta mig ner och formulera textmaterial är inte det lättaste. Idag är en sån dag då det är mysigt att sitta och pyssla med bloggen men när man ser alla dessa bilder nedan vill jag lämna över allt arbete som har med texten att göra till någon annan. Men vet ni vad? Det går icke - för den här bloggen är 100% min!

.. Här nedan kommer därför massa härliga bilder på min pasta carbonara. Kanske är det någon utav er läsare som precis som jag, ska springa Midnattsloppet nästa helg? Perfekt att ladda upp med pasta några dagar innan. Och till er som vräker i er pasta dagen innan ett lopp - bra, absolut men det bästa du kan göra är att äta en mindre mängd pasta under flera dagar för att på så vis fylla på depåerna inför loppet på ett mer "snällare" sätt. Kroppen hinner inte ta upp alla kolhydrater när du vräker i dig dagen innan. Du kommer troligtvis känna dig "tung", trött och en stor del kommer ut "den naturliga vägen" så att säga.. 
 
 
I min Carbonara har jag alltid:
Gul lök, bacon, parmesanost, pasta, ägg, grädde, vatten, vitlök, salt, peppar och ibland creme fraich. 
 
 
 
.. till er som inte testat att tillsätta parmesan i äggblandningen. DO IT! 
 
 
 
Min favoritbunke att laga mat/ blanda sallader i innan jag lägger på serveringsfat hittar ni här.
 
 
 
Blanda ordentligt!