Hallå i stugorna!

Jag hoppas ni såg tävlingen i mitt senaste inlägg där ni kan kamma hem en valfri GLACIAL? Om inte kan ni klicka er in här.
 
Nu tänkte jag precis att det är Söndag men icke. Det känns som den här helgen är extra lång för vi har verkligen hunnit njuta till max - och då är det en massa roligheter kvar!

Igår efter jobbet mötte jag upp Oscar så åkte vi direkt ut till Lidingö för ett dygn på spa. Han hade bokat in oss på varsin behandling. Jag fick en 80min ansiktsbehandling med massage samt färgning av bryn och fransar. Det var ett halleluja moment om man bortser från dom två gånger jag behövde avbryta pga värmebölja, yrsel och illamående deluxe! Det första spaterapeuthen gör är att bädda in mig i både handduk och århundradets mysigaste, drömmigaste och mest fluffiga täcke. Jag trodde på fullaste allvar att detta skulle fungera? Det här täcket var ett riktigt hotelltäcke som alla i heminredningstidningar och människor i normalt tillstånd hade älskat. Jag ansåg mig alltså vara en helt normal människa dom första 30min fram tills att jag tappade det. Känningar i ryggen (klämd nerv pga tyngden som svanken får ta) ledde till en högre kroppstemperatur samtidigt som den underbara terapeuthen skulle börja med att "ånga" mig i ansiktet för att få upp porerna. Tillslut var jag bara tvungen att klämma fram "är det okej om jag viker ner täcket? Jag blir så otroligt varm.." medan jag tänkte "får jag inte luft NU så spyr jag!". Varför tycker jag att det är så jobbigt att avbryta mitt i? Själv tvingar jag mina massagekunder att säga till om det är något som inte passar. Inte fan tar jag illa upp av deras åsikt. Jag ber ju om den! Snark! Vid tillfälle nummer två blev jag så yr att jag tänkte att "får jag inte vatten nu så svimmar jag liggande". Haha.. Tack och lov var dessa två tillfällen bara några minuter långa - ska dock tilläggas att dem kändes som timmar. Slutade med att jag vaknade upp efter att ha somnat till i 20minuter. Snacka om att slappna av! Mitt face? Len som en baby! Älskar Oscar extra mycket för att han tar initiativ som dessa när jag stretar emot och tycker det är bekvämare att vara hemma..
 
Jag låter er få följa med genom dygnets bilder..

 
Tröskeln till himmelriket!
 
 
.. när bådas behandlingar var färdiga landade vi här för några timmars läsande och poddlyssning. Detta hotell var helt magiskt! Blue Hotel på Lidingö.
 
 
.. till middag blev det bland annat skaldjursbuffé - tack och hej smaklökar!
 
 
Tidigare imorse startade vi såklart dagen vid olika klockslag. Knodden där inne väckte mig redan vid 06 medan jag fick vänta tills framåt 09 innan jag kände att jag kunde väcka Oscar.. Direkt på med kläderna och ner till höjdpunkternas höjdpunkt. Frukosten!
 
 
.. sedan fortsatte jag med mitt mysande på torra land. Så otroligt stor risk för urinvägsinfektioner osv i samband med graviditet så jag valde att avstå. Man kan säga att jag bott i denna morgonrock och levt i mys-andan från att vi checkade in. Oscar däremot, han har utnyttjad varenda milimeter på spaområdet maximalt. Känner ingen som uppskattar spadagar som han.
 

.. när klockan började närma sig 12 packade vi ihop och checkade ut.
 
 
Vi drog in en (super)snabbvisit till Åhlens för att handla mitt porslin.. Och lagom till mitt sockerfall fick vi en chokladbit. 
 
 
.. och till slut kom jag därifrån med två stora kassar. Det blev lite smått och gott! Nu vill jag bara rensa ut allt gammalt ur köket och börja fotografera och jobba med det nya. 

Hörrni. Jäklar vad långt det blev. Idag släppte jag till riktigt ordentligt. Nu ska jag hur som helst avrunda detta inlägg. Har nämligen lovat mig själv att boka in mig på en kurs hos Skatteverket inom ämnet "enskild firma". Det är ett pyssel med att driva en Enskild firma men jag har tack och lov lyxen att ha Karro som min revisor (ska bjuda henne på bokslutslunch och tjejsnack imorgon). Vad hade jag gjort utan henne när alla mina funderingar dyker upp på en och samma gång? Sakta men säkert faller några frågeteckenpå plats.. Tänkte iaf att det kan vara bra att passa på om det nu finns möjlighet att gå några grundläggande kurser i just företagande.

Är ni några som varit på kursen jag precis nämnde? Alternativt någon annan kurs hos Skatteverket skulle jag bli jätteglad om ni kunde kommentera här nedan vad ni tyckte!
 
Hasta la vista!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress