Hej hej hej hej!

Idag är det dags för TÄVLING! Genom att gå in på min instagram Halsojunkie kan ni delta i tävlingen och har ni turen med er kan ni bli vinnare av dessa snygga trådlösa hörlurar som ni ser på bilden nedan. Svinbra ljud om ni frågar mig!
 
 
 
Hur jag tänkte när jag tog bilden? När man spelar hög musik kan barnet uppfatta både låt och rytm. Helt otroligt med tanke på att mellanörat hos fostret är fyllt av värska. Jag ska verkligen bli bättre och bättre på att börja spela musik för Bönan! Man har kunnat se att barnet exempelvis vänder sig mot mammans röst när hon pratar och samma när han/hon hör pappan. Barnet kan med stor säkerhet komma ihåg ljud det hör under graviditeten. Jag har fått tips om att prata, sjunga eller spela musik (högt!) för barnet ska kunna känna igen ljuden när den senare är på utsidan! Vssa tycker det känns onaturligt att prata med barnet medan det ligger i magen. Det gör inte vi här hemma, vi snackar både med varandra och Bönan all the time! För er som tycker det är obekvämt, testa! Barnet hör i alla fall dig - så coolt!

Hur som helst! Gå direkt in på min instagram Halsojunkie och tävla om dessa fantastiska hörlurar under min senaste bild. Alla tävlingsregler osv hittar ni där!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress