Hallå!

Jag kommer under december månad tipsa om olika julklappar. Första tipset på den-perfekta-julklappen är I samarbete med Önskefoto. Vill tipsa er specifikt om deras fotokalendrar. Ju äldre man blir desto svårare är det att önska sig saker. Håller ni inte med? I och för sig, nu när knodden är beräknad till våren så finns det alltid småsaker man är i behov av men om vi bortser från honom och hans behov tycker jag att det är så knepigt. Upplevelser är alltid en rolig sak att få. Förra året var jag och syster på Sturebadet - och upplevelserna vill man såklart föreviga. Lättaste sättet att göra det på är väl genom fotografier? 

 
Det här är en julklapp som jag och syrran ordnar till mormor, farmor och mamma varje år. Hittills har det inte blivit fel en enda gång. Förutsatt att era släktingar, vänner och familj fortfarande använder sig av en kalender i pappersformat och inte via telefonen. Hos oss har det blivit motsatsen till flopp - dom räknar med att de kommer en ny uppdaterad variant med bilder från senaste året som varit..

Hur du gör? Du går in på Önskefoto, klickar dig vidare till vald produkt. Det finns muggar, fotokort osv. Jag tar alltid väggkalender och modell A3. Därefter är det dags att börja skapa. Du väljer vilka bilder (från dator eller telefon) som du vill ha med och placerar sedan in dom under önskad månad. Finns olika tillval/ specifika dagar osv. När du är färdig går du vidare till kassan och sedan kommer dom hem på posten efter några dagar.

Självklart vill jag ge er ett supererbjudande - Om ni väljer att skapa en fotokalender eller fotokort via denna länk får ni 50%(!) rabatt! På övriga produkter så som fotobok eller väggväggdekoration får ni 20%! Grymt, eller hur? Om länken inte skulle fungera anger ni bara koden HALSOJUNKIE innan ni slutför köpet så får ni er rabatt. Koden är giltigt mellan den 1-13e december!

Enkelt och smidigt!
Hasta la vista!
Anonym

Älskar dessa kalendrar och vill helst inte vara utan, sparar alla jag fått hitills. Det är verkligen ett supertips du lägger ut, trevlig helg och måste få säga att din blogg är så inspirerande och bra, superklass på den👌🏻🌟🌱

Sofia Larsson

Vilken rolig idé! Jag vill också göra en julkalender på bloggen. Hur gjorde du? Är det via din portal. Tror vi har samma. Jag har blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress