Tjena kexen! Mår ni bra?

Tankar om dagens väder? Känner exakt likadant! Hellre snö än detta regn och rusk. 

Vad jag gör? Är mer nyfiken på vad ni gör! Hela min kväll tänkte jag spendera framför datorn då jag är i full gång att preppa några luckor i min december-kalender men det sket sig. Hamnade först på ett eftermiddagsmingel med vår förening, vidare till Mormor & Morfar och sist men inte minst - middag hos familjen. Men gällande min julkalender har jag verkligen valt företag som jag kan stå bakom till 110% så noll hokuspokus här inte. Äkta vara, det är så jag jobbar! Det ska bli roligt att höra vad ni kommer tycka om den. Lucka nummer ett var denna från Önskefoto där ni fick/ får 50% på fotokalendrar.

Måste passa på att bjuda er på lite bilder från igår. Vi har dom nya Eat-sweden böckerna för 2018 som redan börjat gälla, älskar Eat Sweden (kommer mer om dom i julkalendern) och vi besökte restaurang Paraden på Valhallavägen. Betyg? Helt magiskt. Jag tycker kötträtten jag och mamma delade på var vassa-eggen-style!
 
 
Här har ni vår rätt. En riktig håll-klaffen-tallrik som innehöll kalventrecote, kyckling, tonfisk och roslagsgris med tre olika sorters såser och pommes. Det här är nog en av mina nya favoritrestauranger!
 
 
Till efterrätt var vi så galet proppmätta men vi var bara tvugna att testa denna! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress