VECKANS BÄSTA: Hade en extra avslutningslunch med några från team. Har även fått en deltidstjänst hos Stadium vilket känns väldigt roligt! Har alltid haft en bra känsla för Stadium som både arbetsgivare och i helhet. Speciellt senaste 1.5 året när jag arbetat så nära med både Adidas och Stadium. Tror detta kommer bli toppen!
 
VECKANS SÄMSTA: Börjar bli svårt att andas och omöjligt att hitta en skön sovposition. Dom "klassiska" gravdhormonerna jag tidigare hört om har börjat komma fram. Trött, känslig och ännu, ännu mer känsligare.
  
VECKANS PEPP: Bara 4 månader kvar tills Bönan kommer!
 
VECKANS ROLIGASTE: Oj.. Ny arbetsgivare? Vunnit en tävling med SMEG så innan julafton kommer jag förhoppningsvis fått hem lite nya fina köksmaskiner. 
  
VECKANS KLÄDSEL: Inga. Igår var en sån dag då allt satt åt även fast jag inhandlat större storlekar så tillslut drog jag av mig mjukisbyxorna och gick omkring i skjorta och trosor. Får verkligen inte ihop tanken av hur dessa sista veckor/ månader ska gå ihop rent växtmässigt. MÅSTE dokumentera varje vecka så jag kan kolla tillbaka.. 
 
VECKANS LILLA-EXTRA: Myskväll på en helt vanlig Torsdag med Klara.
 
 
VECKANS KÄRLEK: Äntligen börjat pyssla och göra lite i B's album.
 
 
HELGEN: Ska försöka att "bara vara", testa gå till gymmet ett tag idag, promenera och födelsedagsfirande ikväll.
 
Glöm inte bort att jag har en ny tävling på instagram som avslutas under eftermiddagen idag. Tävlingen är i samarbete med NUK och du kan vinna ett startkit till din knodd för ett värde av 500kr!
Sök på Halsojunkie på insta så kommer du dit!

Trevlig helg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress