Sista dagen på året och jag tänkte inte göra det så mycket svårare - vi kör på en "veckans"

VECKANS SÄMSTA: 
ehm.. Vet inte. Eller jo! Att jag börjar känna av smärta i kroppen nu på riktigt. Men detta kanske ska finnas på "bästa" egentligen då många verkar känna av detta betydligt tidigare än nu i månad 6. VET att jag har träningen att tacka för det!

VECKANS BÄSTA: Känslan när jag hörde att nyckeln sattes i låset och Oscar kom hem efter några dagar i Skåne. Kunde återigen somna på 2sekunder. Är som ett barn, avskyr att sova hemma i lägenheten ensam.

VECKANS FRUKOST: Måste bli mina lyckade bananpannkakor. Recept hittar ni här!

 

 
VECKANS FAVORITPLAGG: Den här är så tråkig för jag använder samma sorts plagg hela tiden om jag inte bryter av som jag ska göra idag - med strumpbyxor och en klänning dagen till ära. Men det får nog vara mina nya gravidstrumpbyxor och amnings-bh'ar!

VECKANS ROLIGASTE: Så muppig som sett fram emot min födelsedag i typ 2veckor.

VECKANS LÄNGTAN: Nya åre och allt det har att erbjuda. Men om jag behöver vara mer specifik får det gärna bli dags för kommande ultraljud om ca 1vecka!

VECKANS DRÖMMIDDAG: Nu var det ett tag sedan Orre lagade middag så att komma hem till ett dukat bord. Länka eller printscreena detta och skicka till honom.. 

VECKANS DRÖMHÄNDELSE 2018: Att förlossningen går bra och smärtfritt (önsketänkande) och att han kommer ut frisk, pigg och matglad!

JUST NU: Ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig redo inför kvällen.

IKVÄLL: .. ska spenderas i Sjöstaden tillsammans med vänner och deras knoddar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress