Börja med köttfärsen/ köttbullarna: 
1dl ströbröd, 1msk vatten, 500g nötfärs, 2ägg, 50g parmesan, olivolja, svartpeppar & salt.
Blanda allt samman och rulla köttbullarna. TIPS! Blöt händerna innan du rullar för att minska kladd.
Stek gyllenbruna. Tomatsås:
Fräs på 1 pressad vitlöksklyfta, 1 gul hackad lök, olivolja. Tillsätt 1dl vatten, vitvinsvinäger, 1 förpackning passerade tomater, 1 förpackning krossade tomater, torkad basilika, salt & peppar. 
Lägg ner köttbullarna i tomatsåsen och låt puttra 5minuter. 
 


Koka upp pastavatten, tillsätt pasta. Toppa med parmesan. Klart!
I maj har jag beställt fönsterputs vilket betyder att sommaren verkligen är här på riktigt och efter fönsterputs är det dags att äntligen väcka balkongen efter en alldeles för lång vinter. Just nu påminner den mest om en uppsamlingsplats. Vi har lyxen att ha en såpass stor balkong att vi verkligen kan skapa ett extra rum under somarhalvåret. Utemöbler är såklart a och o. Vad är viktigast för er att ha på en balkong? Jag vill få till en mysig känsla med mycket grönt men det ska samtidigt kännas luftigt. Motsägelsefullt? Tycker vi lyckades hyfsat bra i somras. Jag la absolut mest krut på myshörna där det blev mycket kuddar, filtar, blommor och en ljusslinga och det var även här vi spenderade tid med våra vänner och familjer. Andra sidan av balkongen blev dock bortglömd och kal, där står ett matbord och fyra stolar så den hörnan ska få extra kärlek denna säsong. Som den planeringsnörd jag är har jag redan börjat googla och samla inspiration till våren. Har ni tips på hur man ljusar upp balkongen med mer än bara en ljusslinga längst balkongräcket? Sätter ni upp någonting i taket? Eller på väggen? Borde man satsa på trall istället för betonggolv? 
 
 I samarbete med Trademax.
Några frågor som brukar dyka upp bland kommentarerna och som jag varit riktigt dålig att svara på är några jag tänker bränna av nu. Har ni fler frågor är det bara kommentera dom här nedan!

Vad jobbar du med?
Jag jobbar som produkspecialist på adidas Group vilket betyder att jag är ansvarig för ett 20-tal Stadiumbutiker från Uppsala ner till Skåne. Jag ser till att dom har kunskap om våra löparskor, trycker extra på säljtävlingar, finns med och säljer, jobbar på event osv. Ni som har frågat om adidas runners så ingår även detta i min tjänst, att vara ambassadör för adidas runners, finnas med på kvällarna och bjuda in härliga människor. 

Vad äter du till lunch?
Jag är ju ett fan av matlådor som ni vet av flera anledningar. Det är smidigt, gott och perfekt att kunna lösa en lunch från gårdagens middag exempelvis. I mitt arbete åker jag omkring väldigt mycket så då kan det bli lite klurigt att ha med sig mat beroende på vart jag är, om det finns mikro, lunchrum osv. För att slippa springa ut på stan och handla när sockerfalle(N)t är på ingång försöker jag alltid att ha med mig någonting enkelt i väskan i form av en stor glasburk med smoothie och hemmagjord granola + en banan, en smörgås eller liknande. Har ni några tips på bra luncher/mellis får ni gärna tipsa!! Jag behöver inspiration!

Hur ser en vanlig dag ut?
Jag börjar med att gå upp direkt när klockan ringer. Går raka vägen till kylskåpet och gör i ordning min frukost. Jag är helt okontaktbar innan jag får i mig mat i magen. Vi får inte glömma den obligatoriska sittningen framför nyhetsmorgon. På vintrarna kan jag sova en h extra och jobba över men nu inför våren är det mycket utbildningar som ska hållas vilket även resulterar i tidiga mornar och även längre dagar. Jag älskar att ha mycket att göra. Då fungerar jag som allra bäst! Tisdagar är mina riktigt långa dagar, då brukar jag börja med att köra utbildning från 8-9, efter det finns jag med som säljstöd i butik under lunchen fram tills sen eftermiddag då det är dags för mig att ladda upp inför adidas runners som börjar vid 18. Dessa dagar är svårast att få ihop när det kommer till både mat och packning av olika ombyten och jag är hemma runt 20.30-21. Är ni sugna på att joina så ses vi på Urban Deli Sveavägen på Tisdagar kl 18.30 och Torsdagar kl 18.00. Kostar ingenting, vi springer, umgås och har roligt tillsammans! 
 
Bild från i Tisdags när vi lanserade UltraBOOSTX.
 
En annan fråga som jag sett två-tre gånger är vem är du och min bakgrund? Antar att det är ni nya besökare som undrar för ni som hängt med sen starten har nog ganska bra koll + att det finns en knapp höst upp på profilen som heter "OM". Tryck där - Jag är ingen rolig människa. Skittrist rent av faktiskt. Men det kan jag skriva mer om vid annat tillfälle.