Matinspirationen och lusten är tillbaka! Så skönt! Och ikväll kommer dessutom en leverans av mathem, spännande att se vad det är för recept denna vecka. Men innan dess ska jag hoppa i träningskläderna och jogga in till Södermalm för att hälsa på hos Nicole inne på Fabrique. Hoppas på att få med mig en liten påse med massa gottigt hem. Från det ena till det andra - jag har ju berättat för er om Reload på Sveavägen. (Måste bara inflika att dom öppnar upp på Sergelgatan idag, gå förbi om ni har en lucka!). Hur som helst, Meral gör det bästa cashewsmöret ever så idag gjorde jag ett försök att efterlikna hennes med min egen hemmagjorda variant. Hennes vinner men detta blev inte så pjåkigt. Vad jag äter det till? Frukost eller precis som den är. Det bästa är att det är så simpelt att göra!Vet att ni tycker bäst om att få exakta mått men idag körde jag på känsla rakt igenom. Mixade cashewnötterna till som blev till en massa.
Detta kan ta ett tag så ge inte upp för lätt..
 


Slängde i några droppar honung, kokosolja och flingsalt. Första satsen färdig!I den andra halvan av satsen skickar jag ner lite kakao. Så gott!


Finito! Det är så gott! Vill ni ha den ännu sötare kan ni slänga i mer honung, florsocker eller smälta ned choklad för att få den att påminnna om nutella. Har ni inte sett mitt tidigare inlägg om nutella så kan ni hitta de här.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress