Hej vänner! Hur mår ni? Jag är så redo för att åka utomlands. På tisdag bär det av till varmare breddgrader och 8 dagars uppladdning och återhämtning - men innan dess är det en hel del recept som ska postas och en tävling som ska publiceras där ni har chans att vinna en hemleverans av massa smarriga saker. Återkommer till detta i ett senare inlägg. 

Minns inte om jag har postat inlägget om mitt nya beroende? Cashewsmör! Hur som helst så är jag är helt nerkärad i detta smör. verkligen beroendeframkallande. Idag efter jobbet ville jag testa någonting nytt men som fortfarande skulle påminna lite om detta smör, därför blev det en hemmagjord nutella. Perfekt tidpunkt då det bara är någon vecka kvar tills nutelladagen. Finns det en dag för allt? Hur som helst så känns detta recept väldigt sunt om man jämför med mycket annat jag lagt ut här på bloggen senaste veckorna - men ni vet vad jag säger - balans är nyckeln till allt och denna blogg har I N G E T syfte att få folk att ta bort allt som normen kallar för "dåligt" - utan snarare vända ett eventuellt "mindre bra" beteende till det bättre genom att exempelvis tipsa och ge inspiration.
 


Börja med att rosta 300g hasselnötter på 200grader i 15 minuter. Ner i en mixer eller matberedare. När det ser ut såhär - f o r t s ä t t mixa. Ha tålamod.I med kakao, salt, kokosolja, florsocker och honung. Önskar du en mer "rinnig" konsistens? Tillsätt lite mer olja eller en skvätt vatten. Klart!