Det färgglada moset

Vilken satans respons det blev på min instagram. Helt plötsligt vill alla äta mos. Jag slängde hur som helst ihop ett ärt/soyabönsmos och ett sötpotatismos till lunch efter att ha letat igenom både kyl och frys men inte hittat något roligt att äta. Tackar mamma för alla recept hon lärt mig! Tror det är många som kanske tror att detta är ett riktigt projekt att göra men så fel ni har - det är föör enkelt och går inte att misslyckas! Koka ärtor och soyabönor, i med en klick smör, salt och peppar. Wokade lite grönsaker. Röd paprika, rödlök och zucchini. Koka sötpotatis, värmde mjölken (moset blir krämigare då) i stekpannan där kryddorna och smaken av grönsakerna var kvar. Blir stor skillnad rent smakmässigt! 100% rent och vegetariskt. Visst är det fint?
Halsojunkie - Hälsojunkie - Middagstips - Sötpotatis mos - Sötpotatispommes - Tips på middag - potatismos - Ärtmos

Bortbjuden på middag

Det är inte ofta, i stort sett aldrig som jag kör två pass på en och samma dag men igår blev det så. Ett eget pass för mig själv på morgonen och sen körde jag, sambon och två grannar ett tillsammans på kvällen så idag ska kroppen verkligen vila! Så hur lyxigt är det inte att komma hem till sin bästa vän och bli bjuden på middag efter jobbet? Drömmen! Hemmagjord pizza med parmaskinka, champinjoner och ruccola. Mh, mh, mh! Min favorit topping! Vad brukar ni har för ingredienser? Ska snart börja packa inför imorgon då jag åker ner till Jönköping över natten för att vara med på en stor utbildning på onsdag morgon.
 


Pizza i min smak!

 
Trevlig kväll!
Grönt - Halsojunkie - Hemmagjord pizza - Hälsojunkie - Mateus - Middagstips - Middagstips - PizzaHatt

Vad ni ska göra när tiden inte räcker till?

Hej gänget! Ni har säkert märkt att jag postar gamla inlägg ibland som jag vill tipsa om igen och idag vill jag tipsa er om några maträtter som jag gjort tillsammans med mathem. Allt med mathem och matkassen därifrån är super! Vi har valt den ekologiska kassen som innehåller fem middagar för fyra personer, alltså blir det alltid matlådor till dagen efter vilket är guld. Hur som helst, om ni klickar er in här så kan ni se massa erbjudanden på olika testa-på-kassar. Vi snackar upp till 50% på ordinarie pris! Och om ni ändå tänkt storhandla så tycker jag att ni kan göra det via mathem för kommer ni över 1000kr så bjuder dom på en gigantisk fruktpåse om ni skriver i koden HÄLSOJUNKIE. Bra va? Koden gäller till den 28/2!
 
 
Koljafilé med saffranscouscous sallad.
 
 
Halsojunkie - Hälsojunkie - Middagstips - Samarbete - Vardagstips - mathem.se