Det här inlägget skrev jag precis i början när jag startade bloggen men senaste tiden har jag fått komentarer om vilken diet jag går på och det var när en vän ställde mig frågan "Kan jag äta det här när jag är med dig?" som jag tänkte att - har budskapet med denna blogg blivit så fel? Ät vad ni vill. Ni alla där ute har ett val. Igår klämde jag nästan en halv Häagen dazs all by my self så vad är då hemligheten? Jag gör det inte varje dag! 

JAG lever för balans. Jag skulle aldrig någonsin utesluta en produkt/ bakverk/måltid för att jag inte hunnit träna. Vissa veckor tränar jag ett pass, andra hinner jag med fyra (typ aldrig). Vissa pass blir 20min medan andra blir 60 eller mer. Ibland väljer jag löparskor, andra dagar väljer jag lyftarskor och emellanåt blir det klackskor. Jag väljer att allt som oftast äta produkter/ råvaror som har en hög mättnadskänsla/som ger mig mycket & "bra" energi som jag står mig på länge. Ska jag ex äta en sallad snackar vi inte någon som är gjord på enbart salladsblad & cocktailtomater. Min regel nummer ett - så matig som möjligt & den får gärna innehålla bullgur, avokado, skaldjur, fetaost, ägg, soltorkade tomater, nötter och frukt. 

Eftersom hela den här bloggen ska fortsätta och kommer kretsa kring min uppfattning om vad balans är så självklart kommer de finnas allt från recept på middagar/bakverk/snacks, u name it - till träningsbilder, olika artiklar & mycket mer. Med andra ord - de som jag vill lägga upp. Min egentid spenderar jag gärna i gymmet eller i köket.

Namnet är Hälsojunkie, de kommer vara lagom av allt. Pasta, ris, potatis, majonäs, jag älskar efterrätter så räkna med sjukt mycket bakverk. Bakverk gjorda på mjöl & socker men även "nyttigare" alternativ. Det finns alltid två sidor. Chokladbollar på socker eller dadlar? Hjärnspöken eller inte? Det ni inte kommer se så mycket av här är stevia eller lightprodukter. Varför? Stevia är ingenting som faller mig i smaken och ska jag handla köper jag det som jag anser är "riktiga". Här kommer ni hitta hemmagjord pizza på både vetemjölsdeg och på blomkål. Här finns min balans. Intervaller, burgare, smoothies, drinkar, massage & bilder ur min vardag.

Sådär. Då var de avklarat.

Komihåg - det handlar inte om vad du äter från Jul till Nyår utan från Nyår till Jul!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress