Hej gänget! Hur mår ni? Två ynka dagar kvar till semester och nu kommer jag allt närmare och närmare det där härliga "semester- modet" när hjärnan börjar logga ut. Känner ni igen er?

Igår var en sjukt rolig dag. Jag hade äran att åka runt till mina butiker (vilket jag ska fortsätta med idag) för att bland annat stämma av sortiment, kolla lager, köra lite frågestund och önska trevlig sommar innan det är dags för lite lediget. Efter jobbet mötte jag upp några vänner för att ta båten ut till Fjäderholmarna. Jag har varit så stirrig för att behöva ställa in denna kväll pga mina (vad läkarna tror) kan vara endometriossmärtor men jag hade verkligen turen med mig och tabletterna hjälpte! Jag har tänkt skriva lite om endo framöver då jag tycker att det inte lyfts tillräckligt mycket!
 
 Från det ena till de andra. Ni får ett långt inlägg idag med massa härliga bilder!

 
 
Om ni inte besökt någon utav Pulse butikerna (MOS och Kungsgatan) kan jag varmt rekommendera der att ta en sväng dit!

 
Klart butikerna ska ha lite sommargott!
 

I samarbete med NewGel+
 
Juste! När jag kom hem igår hade jag detta att hämta ut. Jag ser verkligen fram emot att testa produkterna. Ni som följer mig på instagram har troligtvis (inte gått att undgå) sett att jag har ett "hål i ryggen" pga ett födelsemärke jag var och plockade väck för några veckor sedna och som sedan "öppnade sig" typ det dubbla när jag skulle tillbaka för att ta bort stygnen. Nä I know, inte så trevligt. Och inte heller så roligt nu när det snart är ledighet, sol och bad. Det i sin tur har gjort att jag klickat hem en tjusig baddräkt som jag ska ge mig på att rocka så gott de går. Baddräkt är fan svårt att bära upp.. 

Hur som helst så har jag kollat runt lite och blev tipsad om just New Gel's produkter. Dom har inte funnits så himla länge men har fått riktigt bra recensioner. Finns några olika varianter. Jag kommer testa på en gel och ett "plåster". Produkterna är gjorda av medicinsk silikon och ska passa allt från skrapsår, skönhetsoperationsärr och även för mig och mitt födelsemärke. Dock måste jag vänta ytterligare ett tag till innan jag får ge mig på att testa produkter då mitt sår fortfarande är "öppet". Tack och lov läste jag för en gång skull bruksanvisningen. Står klart och tydligt att man inte får använda produkterna på öppna sår. Hade kunnat bli helgalet!
 
 
Köpt en bok av Hulda Andersson jag hört så mycket bra om! Ska bli spännande att läsa.
 
 
Efter jobbet tog vi hur som helst båten ut till Fjäderholmarna. Hade riktigt bra tur med vädret!
 
 
Jag har köpt mig en golvmopp till jacka och njuter i kvällssolen tillsammans med min äldsta vän!
 
 
Rökta räkor till förrätt!
 
Nu behöver jag runda av. Får bli ett längre inlägg med bilder lite senare för nu är det jobb och ett lunchevent som kallar innan eftermiddagen bjuder på administration och semesterfirande-middag!
 
Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress