Hej gänget!

.. Idag har min ända plan varit att träna - har jag gjort det? Nej! Nej, nej, nej! Jag har inga ursäkter alls. Hade kunnat få in träning både imorse och nu på kvällen men istället fastnade jag här med datorn på magen och har fått en bra feeling så ska plöja igenom dom senaste mailen (min inkorg består av minst 278mail......) + kommande samarbeten och tävlingar. Vi har varit hemma två dagar, igår började vi med att shoppa ny fåtölj till vardagrummet.. 
 
 
Jag tror vi diskuterat från och till om vi ska bli med Lamino i ungefär 1.5år och nu när vi äntligen hittade ett kap på Blocket var vi tvugna att slå till! Tycker det är så charmigt att vi varit hemma och hämtat den hos en ung familj 20min från oss som kände att den tog för mycket plats och ville ge den vidare..
 
 
.. Ni ser rätt. Min nya kamera! För att göra historien kort - Net on net skulle fixa kameran, jag fick meddelande för 2v sen att den var klar för avhämtning men då befann jag mig fortfarande i Skåne. När jag kom och skulle hämta kameran tidigare idag så var den fortfarande trasig? Någon har lyckats skicka den till fel verkstad och jag förklarade att jag verkligen är i behov av min kamra nu så killen i disken bad mig gå och välja ut en ny kamera pga deras misstag. Snacka om service! Självklart var min Panasonic Lumix slut i lager och det var i stort sett bara denna som fanns kvar - googlat och insett att denna från Sony ligger bland top 3 på bra systemkameror så jag har extremt höga förväntningar! Att jag ska lära mig om med alla inställningar är en annan femma..
och om vit är min färg? Ehm.. Nej. Trodde jag tog den svarta och blev så besviken när jag öppnade förpackningen! Jag har 30 dagars öppet köp, någon som testat denna? Betyg?
Mormor och pappa - ni har rätt. Ibland är jag för hetsig för mitt egna bästa..
 
 
.. något jag däremot blev väldigt nöjd med är att bryta av våra blåa färger i vardagsrummet med den här ljusrosa lampskärm. Kan jag rekommendera. Ger mjuka fina kontraster. Billig är den dessutom. Ingen jävla Missoniskärm här inte!
 
 
.. Vi har kollat resor. Lutar åt detta, Zakynthos. Visst ser det underbart ut?
 
 
Nu ska jag lägga mig och läsa vidare ur denna. Är inne på det kapitel där kvinnor med endometrios blir intervjuade - har fått lägga ifrån mig boken två gånger. Blir så tagen av allas berättelser och jag är så provocerad över att jag fått och fortfarande får tjata på läkare för att dom ska ta oss kvinnor på allvar. En kvinna i boken hade varit på 54(!) läkarbesök innan hon fick sin diagnos genom att två systor sprack och hon behövde åka in akut. Hur jävla sjukt är inte de? Jag ska på mitt nästa besök om några veckor. Min nya läkare verkar sjukt bra och är 99.9% säker på att det är endo jag lidit av sen tonåren.
 
Nu ska jag avrunda, vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress