Hallå! Lördag och jag har äntligen gått på en efterlängtad helg med typ noll planer vilket ska bli så himla skönt. Idag kör vi en 'dag-i-bilder'. 
 
 
Började morgonen med att förbereda frukost samt fotografera inför ett samarbete med vin och matguiden och testlovin. Ni har väl inte glömt att jag är en av deras "profiler"? Här är min sida. Kommer bli en del alkoholfria recept här på bloggen eller instagram framöver. Tycker det är viktigt att lyfta ämnet och ge tips och förslag på lite "roligare" alkoholfria drinkar.
 
 
.. istället för att ha melonen i påse brukar jag skära upp den och förvara i glaslådor. Melonskalet luktar så galet äckligt. 
 
 
Hann med en snabb frukost innan det var dags för .. 
 
 
Jobb inne i city och jag är helt nerkärad i denna vita Ultra Boost samt.. 
 
 
.. den här apsnygga jackan! 
 
 
.. efter jobbet blev det dags att promenera bort till Balance för att bränna av första passet efter förkylningen. Trodde inte det skulle bli ett dunderpass men jag rev av 8km på 1h så det är jag nöjd med! Man kan väl säga att det märks att folk intagit semestermode alternativt inte prioriterar gymmet en lördagseftermiddag.
 
 
.. körde passet med mina adizero tempo (pronationsstöd).
 
 
.... och avslutade med denna foam roller. Herre vad det gjorde ont!

 
.. efter semestern är tanken att börja få in morgonträning här som en av mina turiner. Lyxigt att slippa släpa omkring på hälften av sina produkter!

 
När jag kom hem skrek magen efter mat så det blev snabbmat deluxe! Varma mackor.
 
 
.. insåg att jag inte hade ett mackjärn så en av mina favoritformar fick komma till användning samt en kastrull. Båda från Kitcha. Jag gillar verkligen deras produkter. Sjukt bra kvalité!
 
Vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress