Det blir liksom inte av att jag sätter mig vid datorn & bloggar för tillfället. Min kamera är inne på lagning då den från ingenstans kände för att bara lägga av? Sjukt olägligt då jag går på semester om 2.5-3 veckor. Sett fram emot att preppa med bilder. Kommer spendera mestadels av min ledighet i Skåne sen får vi se vart sista veckan blir. Så fram tills min kamera är tillbaka får det bli en hel del mobilbilder. 

.. När jag kom hem idag hade jag en trevlig box från smakbox som stod utanför dörren! Har ni testat den? Jag är såld! Detta är den mest generösa boxen som kommit hem hittills. Riktigt roligt att få testa massa nya produkter! 
 
 
Som julafton med en smakbox!
 
 
Jag vill bara slå ett slag igen för detta. Måla. Jag älskar det! Pappa kom förbi tidigare idag och överraskade med olika canvasstorlekar. Ska låta detta torka nu och sen börja med lager nummer två. Att måla är både att rena- och rensa huvudet. Jag bestämmer aldrig innan hur det ska bli utan väljer enbart ut färger. Sen är det bara köra. Drömmen hade ju varit att måla en gigantisk tavla som kunde hänga i vardagsrummet men det få dröja ett tag innan jag är på den nivån - det kommer. 
 
 
Valde att arbeta med svart, vit, blå, (orange ska in någonstans på lager nummer två) och en bronsig. 
 
 
Vad gör ni när ni vill ha egentid?

24 juni 2017

Matkoma

Allmänt Recept

Hallå!

Hur har er midsommarafton varit? Vi har haft det kalas, varit med vänner i ett fint hus precis vid havet och njutit till max. Om förra året erbjöd party all night long var detta motsatsen. Riktig mysafton! Måste nog ta några dagar semester för att komma tillbaka till verkligheten efter detta matkalas. Min andning vill ni inte höra, tar på krafterna att andas då all mat ligger uppe vid bröstkorgen. Hehe.. Nu ska vi börja packa ihop och åka hemåt. Hörs later alligator! 

 
 Mmmmmh!