Jag har nyligen startat upp min blogg och tappar 'det' i viss mån när tid ej finns. Känner du igen dig?
Oja! Just nu glider jag på en riktig bra "bloggperiods-våg" där jag passar på att "fylla" skafferiet med bilder, framtida samarbeten och kommande ideér men så är det givetvis inte alltid. Därav smackar jag in så mycket som jag hinner med nu när flowet finns. När det kommer till bloggen har jag dippar hyfsat regelbundet. Jag tycker 90% av gångerna att instagram är roligare av den anledningen att det är mer lättillgängligt men bloggen ser jag som min lilla bebis. Jag bestämmer här till 110%. Jag uppdaterar när, om vad och hur ofta jag vill. Hade det varit enklare att blogga via mobilen hade uppdareringarna utan tvekan varit fler.

Mina tre tips när du har en svacka:
- Tillåt dig att ta en paus.
- Bryt av och testa blogga om något nytt.
- Låt dig inspireras av andra.
.... Okej. Ett fjärde. Bolla med någon av dina vänner. Alla har vi vänner som vi hör av oss till i olika situationer och som är bra på olika saker. Ge och ta av varandra. 
 
 
Jag bollar ofta med denna kvinna, Unni. Vi är ett bra team och jag har även turen att ha henne som granne!
 
Kommer du börja blogga på heltid?
Nej, jag skulle aldrig (tror jag) kunna säga upp mig från mitt jobb för jag älskar(!) och fungerar bäst med rutiner samt träffar kollegor. Det här med "hemmakontor" är mysigt och lyxigt men skulle det bli en vana hade det börjat krypa i hela kroppen. Nu börjar jag äntligen se bloggen som ett extrajobb vilket jag inte kunnat göra tidigare. Helt och hållet på grund av mig själv. Har sett bloggen som min hobby och ett "pyssel" som gör mig lugn. Det är nu när regelbundna samarbeten och en inkomst kommer in varje månad som jag försöker få mig själv se att de här är något jag ska ta på allvar och vara stolt över.
 
Vad har du för företag? Jag har funderat i flera år på att starta upp.
Jag har en enskild firma som jag startade upp för drygt 8(?) månader sedan men som jag legat ganska lågt med då jag varit så inne i nya jobbet. Även fast det känns som en evighet har jag bara varit hos Adidas i drygt 1år. Jag har verkligen ett superjobb. (I ett annat inlägg kan jag förklara bättre vad jag gör om dagarna då det är några som undrat vad jag gör tillsammans med Runners!) Dock kände jag för någon vecka sedan att jag nått en punkt där jag behöver anstränga mig och lägga ner mer tid på att sätta mig in i allt det nya med att ha en enskilda firman för att jag vill kunna driva mina samarbeten via mitt egna företag. Och känner jag att det blir too much kommer jag fakturera via redan befintliga företagssidor som gör det "jobbigaste" åt dig och som sammanställer allt åt mig. För min egen skull tror jag däremot att de bästa och mest meriterande skulle vara att kunna mer om bokföring, fakturering, moms osv. för exempelvis framtida jobb samt ett bredare tänk gällande intäckter och denna verksamhet.  
 
Kul med lite annorlunda inlägg här på le blog. Vi hörs snart igen!
birgitmaria

Kul att ha hittat hit till din blogg :-)

Unni Lundblom Edman

Glad att ha dig med 😍😍💜

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress