Hallå! Det blir ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa in i duschen och sen bege mig mot Friends för att se Sverige - Frankrike.

Igår var det hur som helst en viktig dag, World ocean day, detta hade vi som tema genom hela vår runnerskväll. Parley och Adidas har sedan 2015 haft ett samarbete där dom tillsammans skapat löparskor i återvunnen plast som plockats upp ur haven. Varje sko består av 11 plastflaskor och under 2017 är målet att göra 1miljon par skor. Varför? För att hjälpa till att rädda vår natur! Visste ni att plastföroreningarna har skadat våra hav såpass mycket att forskarna tror att 2048 kommer det vara slut med kommersiellt fiske och redan år 2025 kommer en stor(!) del av våra korallrev vara borta. Borta på grund av att vi människor beter oss som svin och inte tar hand om naturen. Och om inte det vore nog så kommer en större del utav våra hav h ahunnit dött totalt inom dom närmsta tio åren.  
 
 
Fanns tre olika grupper, jag valde att delta i 5km där vi sprang i 6min per km.
 
 
Det här är verkligen en super rutin jag har - alla som vill träffa nya häliga vänner, kom och häng med oss!
 

Vill ni springa med oss någon gång framöver är det bara att dyka upp på Urban deli Sveavägen på Tisdagar 18.39 eller Torsdagar 18.00. Kostar ingenting och det går jättebra att lämna sina saker på plats! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress