Det är nästan ironiskt hur dåligt min vecka började. Ställde klockan på 05.30. Vaknar av att jag blir väckt 06.40. Bussen jag ska ta till Karolinska går 07.00. Blir ingen frukost (ah precis, ni försår. HÄR börjar kaoset!). Missar bussen (ville börja gråta) med t v å ynka sekunder, glömde matlåda (vilket resulterat i att jag inte tagit mig tid att äta lunch idag), glömmer frukt, springer som en kenyan (önsketänkande) genom korridorerna på Karolinska, upp för alla trappor och in på avdelningen där sköterskorna sitter och har ett lugnt och härligt morgonmöte. Avbryter dom med mitt flås som påminnde om en pensionerad french bulldog. Efter provtagningen tog det mig tjugo minuter att hitta ut från området då alla byggubbar slussade mig fel. Vad är grejen med att välja att inte använda sig av skyltar? Redan här började jag svettas något kopiöst, mer än tidigare jag tog löper både till bussen och genom sjukhuset, för självklart valde jag dom varmaste kläderna någonsin när det var högsommarvärme dagen till ära.. 
 
Men jag startade om dagen på bästa sätt genom att..
 
 
... hälsa på våra fina vänner på Reload, Sveavägen 68! Gå dit så kan ni dö lyckliga.
 
 
... Har åkt så mycket buss idag. Hunnit med att besöka sex utav butikerna. Det får man vara riktigt nöjd med!
 
 
.. När jag kom hem efter jobbet insåg jag att mitt nyligen borttagna födelsemärke satt perfekt vid sportbhn så fick springa ner till Sarah som fick praktisera sjuksyrra. Älskar grannar. Håll dig sams med iaf 99% för en någorlunda trygg framtid.
 
 
... såhär kan en middag se ut hemma hos oss. Det är inte alltid lyx, fint upplagt och mys. Idag blev det rester. Pasta, baconsås(?), sallad och lite ketchup innan det var dags för...
 
 
.. lite styrketräning tillsammans med två andra grannar. Vi hann dock bara synka någon kvart eller två innan det var dags för att.. 
 
 
.. ta med pappa på en kvällspromenad. Självklart går hela familjen all in på boost. 
 
 
..Efter jobbet hann jag med att bli ägare av ett par byxor och linne. Somrigt ska de va!
 
 
.. och exakt såhär sitter jag nu, nydschad och fräsch. Nu har jag bara dagens rapportering kvar + måla fossingarna, sen är jag finito för idag. Halleluja vad jag kommer sova gott inatt!
Karolia S

Gillar dina inlägg när vi får följa med under en dag. Kul!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress