Jag har bytt bana, okej bytt kärna. Gått från 100% avokado odling till att nu ge mig in på att få ut någonting ur denna kokosnöt som ska likna en stamm. Kul va? Om ni har dåligt tålamod så är rådet att hålla er till tomater eller liknande för detta kan nog ta ett bra tag. Sålänge kan den stå i denna vas, tycker det blev fint att bara ha den så.
 
 
Vart jag fått tag på min? Hemlis! Men ni hittar säkert på någon bättre ica-butik.
 
Uppdaterar er om hur projektet går.

27 mars 2017

Morgonrutiner

Allmänt

Hej igen!
 
Med dåligt samvete inleder jag denna blogg då jag redan brutit söndagstraditionen. Anledning är en lillasyster som hörde av sig med kort varsel att hon var i huvudstaden på utbildning så då fick det bli en runda på stan.
 
Lovade senast att göra mer tränings och matrelaterade inlägg som rimmar med bloggens tema.
 
Vad gäller Sandras morgonrutiner så kan ni dessa vid detta laget. Innan hon fått i sig sin smoothie så gör man bäst i att vara på andra sidan lägenheten, en hungrig Sandra är en farlig Sandra. Min frukost har sedan någon månad tillbaka också bestått av smoothie, dock något annorlunda mot vad sambon gör.
 
Frukost har aldrig riktigt varit min grej men nu när jag valt att styra upp det med drickbar smoothie så är det betydligt lättare och dessutom effektivare tidsmässigt. Jag gör oftast i ordning en stor sats på söndagen som jag delar upp i ett par glas och ställer in i kylen. På 10 minuter så har jag i princip en hel veckas frukost fixad.
 
 
Innehållet undrar ni såklart? För det första har jag genom vår ekologiska matkasse snöat in fullständigt på det så endast ekologiska varor är tillåtna. Varorna som åker i är följande:
  • Naturell youghurt
  • Naturell kvarg
  • Ägg
  • Banan
  • Hallon
  • Blåbär
  • Havregryn
  • En klick honung
Till detta så dricks det alltid Lovisebergs råsaft. Favoriterna är den gröna med spenat eller den röda med rödbeta.
 
Som avslutning så tänkte jag ge ett par korta svar på några frågor som ställdes i första inlägget.
 
Vad är det bästa och sämsta med Sandra? Är det enkelt att vara ihop med någon?
- Hennes energi är nog både det bästa och det sämsta med henne. När hon är på bra humör är hon det mest glada och positiva energiknippe man kan stöta på. När energin slår över eller tar slut så förvandlas hon till en terrier som inte slutar skälla förrän hon känner för det. Att fungera tillsammans med en annan människa och leva under samma tak är aldrig enkelt anser jag. Det är frågan om det är värt det och svaret är solklart ja på den frågan.

Hur träffades ni?
- Vi båda har pluggat på Bosön. Medans hon pluggade friskvårdskonsulent så studerade jag till idrottskonsulent som är mer inriktat på administrativa jobb inom idrotten. Rolig parantes är att vi umgås med flera par som träffades på Bosön. Det stället kan bli ett eget inlägg någon gång för det finns få bättre platser på jorden.

Vad är det äckligaste Sandra har lagat? Vad är hennes paradrätt?
- Det äckligaste utifrån vad som egentligen borde vara gott är nog när hon skulle göra hemmalagad pizza. Hon skulle få till någon pizzabotten med nyttigt mjöl eller liknande. Det är sällan man slänger en pizza efter en tugga...
Hennes paradrätt är definitivt kyckling och rotfrukter i ugn med tzatziki. Himmelskt gott är det!

Tror du att ni kommer vara tillsammans livet ut?
Ja, annars hade det liksom inte varit så lönt att vara tillsammans överhuvudtaget känner jag.
 
Må gott /Oscar

26 mars 2017

Veckan i bilder

Allmänt

Hallou! Det är söndag och äntligen är denna krigarvecka förbi. Det har varit så otroligt rolig men inte känt mig helt frisk + extremt långa dagar så nu ska jag signa ut. Imorgon har jag en lyxdag! Ska på massage samt färga bryn och fransar. Som vanligt håller jag mig kortfattad så jag bjuder er på bilder från veckan som varit!
 
 
Jag har kokat på tok för mycket ägg. Är besatt!
 
 
Spenderat både tisdag och torsdagskvällen på adidas runners (Urban deli Sveavägen) där jag styrt try-on's. Aha? Vad är det? En try-on är en testa-på där deltagarna på AR har möjlighet att testa våra produkter!
 
 
Fått hem en lyxig glassleverans i fredags då det var glassens dag - Vit choklad/hallon, blåbär/kardemumma och den sista var kolasås/havssalt/nötter. Enligt mina smaklökar fick jag hem dom tre bästa sorterna! Vill typ köpa in mig i företaget. Tror stenhårt på detta!
 
 
Planterat/ satt min kokosnöt i blöt - håller tumarna för att den någongång kommer börja gro..  
 

Hängt ännu mer på Urban Deli Sveavägen. 
 

Rensning av frysen ledde till en pulled pork med massa vitlök. Kan bjuda er på receptet någondag! 
 

Igår jobbade jag tillsammans med Hanna, även kallad Fashionablefit på ett event där hon hade tävlat ut några platser för ett träningsevent/mingel. Så lyckad dag och härliga tjejer!

 
.. och idag har vi haft utbildning med adidas Runners 10-16. Slut som artist! Nu blir det soffläge. Vi hörs!