Vad tycker du är det svåraste och roligaste med att blogga?
Det svåraste är dom gånger man har slut på motivation. Eller folks dryga pikar om min blogg. En annan sak som är så larvigt men som ibland kan vara det som tar mest tid? Komma på en rubrik! Det är helt omöjligt och blir oftast så tråkiga. Helt plötsligt har jag en helt annan förståelse för dom personer som jobbar 100% med sina socialamediekanaler. Det tar verkligen tid att i mitt fall fotografera, redigera, skriva, tidsinställa i vissa fall eller bara få ut på alla kanaler! Det roligaste är att få dela med mig av mina recept och min hobby. Att få bra bilder och formulera någorlunda inlägg jag kan vara stolt över. Någonting jag ska bli bättre på är just att kommnuicera med er i text och exempelvis lyfta olika frågor osv. Har ni förslag på ämnen? Några har frågat om skor. Jag lovar - jag ska göra ett inlägg om pronation/neutral-fotnedsättning osv. 

Berätta om din musiksmak! Vad lyssnar du på när du tränar? Vad är det äckligaste du ätit?
Oj! Jag lyssnar på så mycket olika artister men det får gärna vara pop. Älskar att hitta nya favoritlåtar i samband med träning, då flyger tiden förbi. Kommer från och med nästa vecka köra ett program och nytt tänk kring träningen nu efter en veckas "vila". Vi kan snacka mer om det i helgen. 

Vad är din favoritfrukost? 
Haha.. Smoothies. Alltid! Här nedan har ni två riktigt bra varianter! 


Ta in en gästbloggare emellanåt!?

Haha.. Det här skulle verkligen kunna vara Oscar (min sambo) som skrivit! Han har senaste dagarna frågat om han får blogga. Vet dock inte om vad eller om jag ska våga ge honom ansvaret att härja omkring här inne. Han kanske kan bjuda er på någon av hans paradrätter?  

Vad ska du göra imorgon?
Fredag = ska ha fokus att lära upp en ny tjej som även kommer bli min nya kollega. Hoppas på att det kommer bli grymt!

Nu ska jag rusa! Tjingeling!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress