Hej allihopa!
 
Tänk vilken ära att få vara den första gästbloggaren här. Det är alltså jag som är sambo till denna mat och träningsglada 26-åring. Själv är jag 28 år nyss fyllda, heter Oscar och härstammar från Åhus på den skånska rivieran. Det är alltså jag som antingen håller i kameran för att ta bilderna eller sitter precis utanför de bilder ni ser med kniv och gaffel för att snällt vänta på att få hugga in.

 
Vad är då min relation till mat och träning?
När man lever med Sandra så blir det automatiskt en rätt stor del av sitt liv!
På många sätt är vi lika när det gäller vår relation till mat och träning. Balans är ett ord som ofta används i bloggen och som är rätt vettigt. Ät bra energirik mat, motionera och unna dig något gott när tillfälle ges. Ibland behöver det inte vara svårare än så!
 
Det som skiljer oss åt är kanske att jag är mer av en äta-ute-kille som ser en enorm vardagslyx i att kunna göra det på nya spännande restauranger. Min käre sambo är duktigare på att hitta fina råvaror och skapa maträtter hemma i köket, allt för att ha exakt koll på vad hon sätter i sig. Jag är i och för sig oerhört glad i mat även hemma så vem är jag att klaga...
 
Vi ska icke förglömma att jag också kan ha ett finger med i spelet även om det ska lagas mat hemma. Till exempel är jag kanske södra Sveriges bästa på att "svänga inom ICA" för att "köpa något gott till middagen". Detta sker såklart efter ett jag tagit emot ett sms på jobbet under eftermiddagen men det nämner vi inte högt.
 
Förutom det så kan jag ha lite tendens av tvångstankar när det kommet till recept. Sandra kan använda det som grund när hon skapar rätter. För mig är det inte en grund, det är tamejfan en grundlag att man ska följa recept. Det hänger såklart ihop med att jag inte är i närheten av Sandras kunskaper i köket. Ska det bli ätbart överhuvudtaget när jag ger mig in i det så behövs receptet. Sen att jag ska försöka ge mig in på att föra över detta på Sandra är en annan gåta. Lösningen blir att låsa in mig i sovrummet tills middagen är klar så jag slipper se allt "göra-det-på-känsla".
 
Det var väl lite av min roll i det ni ser i bilder på bloggen. Svårt att skriva ett sånt här första inlägg som gäst. Om jag nu dyker upp här fler gånger så får ni gärna guida mig i vad jag ska ta upp. Mer hemlisar om Sandra? Mer om mig själv? Eller om min träning och matvanor?
 
Nu ska jag rusa till telefonen och dra ett sms till Sandra om att hon gärna får köpa med sig sushi hem till mig. Ibland är det ombytta roller hörrni!!!
 
Må väl /Oscar
Kajsa

Så roligt med gästblogg! Gör detta regelbundet!

Sofia Svensson

Haha bjud på fler såna här inlägg! Vad är det äckligaste Sandra har lagat? Vad är hennes paradrätt? Vad är din favoriträtt att laga? Sandras positiva/ negativa sidor?

Anonym

Kul skrivet gästa gärna då och då😃

Lina!

Vet inte vad du ska skriva om men fortsätt. Fick mig några ordentliga skratt!

Mariette

Vilket roligt inlägg! Skrattade så jag grät! Hemligheter är alltid roligt att läsa om! Annars.. Hur träffades ni? Vad är största skillnaden på Stockholm och din födelseort? Kommer du flytta tillbaka?

Erika

Vad är det bästa och sämsta med Sandra? Är det enkelt att vara ihop med någon?

Anonym

Hur går tankarna kring barn? Giftemål?

Anonym

Tror du att ni kommer vara tillsammans livet ut?

Anonym

Vilket plagg i garderoben tar Sandra på sig när hon vill vara lite extra snygg?
Vilken är din Sandras största talang - enligt Sandra?
Vad är Sandras stora mål i livet?
Vem är Sandras idol?
Vad är Sandras stjärntecken?
Vad väger Sandra?
Vilket parti röstade Sandra på i senaste valet (eller röstade blankt)?
Vad tjänar Sandra?
Vilken är er gemensamma låt (någon ni förknippar med ett fint minne)?
Vad föll Sandra för - hos dig?

Svar: Dom där frågorna får du svar på när du slutar kommentera gång på gång som "anonym". Fegt :) Trevlig kväll!
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress