Powered by Jasper Roberts - Blog

Julafton mitt i maj

Back in town efter några grymma dagar i London som ni sett. När jag kom hem slängde jag in väskan så gick vi direkt och handlade mat. Sen dess har jag packat upp och det slutade (såklart) med en mindre rensning av garderoben för att få plats med allt det nya och fina! Juste! Hade även ett megapaket att hämta ut. Som julafton i maj!
 
 
Ett riktigt lyxpket från Kitcha väntade på mig när jag kom hem idag. Vad säger ni om denna enorma skål från Jamie Oliver? Sommar och middagar med vänner och familj på balkongen kan äntligen börja! Bättre bilder får ni i helgen.
 

Vart handlar ni hem- och köksinredning från?

Shop til we drop

Fjorton timmar senare så avslutar vi även denna dag. Precis kommit tillbaka till hotellet, insåg nu när jag skulle stoppa ner allt i väskan att jag handlat 28 par trosor. Ut med de gamla & in med nytt! Bortsett från underkläder tar jag med mig en hel del skor, jackor & någon enstaka blus. Vad vi gjort idag? Shopping har även idag varit prio men vi har även hunnit med min absoluta favoritmarknad Borough Market, så mycket fint för den som uppskattar mat & blommor. Efter det drog vi vidare & upp till Sky Garden för en drink & den otroliga utsikten. Nu ska jag sova. Kommer inte vara några problem! Hörs!

 
 
Perfekt med lite somriga kläder då min garderob består av s v a r t.
 
 
Mellispaus på Borough Market. 

Camden, hashkakor & båttur!

Hi! Ligger raklång i sviten just nu - yes, sviten it is! När vi kom till hotellet här om dagen blev vi uppgraderade till en 60kvm svit. Den är så nice! Sent igårkväll tappade jag & syrran bort oss så efter två timmar tog vi en taxi hem. Förstår inte hur vi lyckades, inte första gången vi är här men vi hamnade tillslut på totalt fem olika bussar Innan vi gav upp.

Gällande vädret? London har för första gången ever bjudit & bjudER på super väder! Sol & varmt, när vi kom hem igårkväll var det forfarande ljummet. Önskar att Stockholm tar emot mig på samma sätt framåt helgen. Idag har vi promenerat tills fötterna ömmat, tagit en lunch på Shake shack i Covent garden & åkt båt till Camden market. Ska vi ens gå in på hur mkt hashgodis dom har importerat dit? Kakor, klubbor, chips, choklad. U name it! Har lovat Oscar att köpa med något "roligt/ätbart" hem. Tänkte pranka honom ordentligt men valde att avstå ifall jag fastnar i tullen, hade varit snyggt. Sitta där med en hashklubba. He.. Hörrni! Ha det så bra, vi ska ut och shoppa vidare nu! Tjing! 
 
 
Behind the scenes!

 
Färskpressad apelsinjuice!