Powered by Jasper Roberts - Blog

Har jag en paradrätt är det banne mig denna!

En av mina paradrätter under sommarhalvåret ska jag bjuda på idag. För det första så är allt så mycket roligare att laga under denna tiden på året. Allt smakar mer, allt ser finare ut och för det andra är det nu de är som roligast att både bjuda och bli bortbjuden på säsongens råvaror! Hur du lyckas få till en paradrätt? Du gör den j*vligt bra! Viktigaste att tänka på i min? Färg. Färg, färg, färg! Den här rätten ska sitta lika fint smaklökarna som för ögonen!

 
1. Börja med att skära sötpotatisen i stavar. Ringla över olja, salt och peppar. In i ugnen på 200grader i 30minuter.
 
 
Dessa färger tillsammans sitter som en smäck! 
Mitt nya uppläggningsfat hittar ni här! 
 
 
2. Skär, tärna, riv eller som i mitt fall - gör spagetti av en zucchini. Här hittar ni den om ni skulle vara sugna. Såg att den var nedsänkt från ordinarie pris!

 
 
3. Stek bacon, sila av så fettet rinner bort och låt det sedan ligga och svalna.
 
 
 4. Koka upp röda linser i saltat vatten. Skiva upp tomater och rödbetor + förbered fetaosten.
 
 
 Sist men absolut inte minst - dressingen!
Blanda valfri mängd: citronsaft, olivolja, vatten, salt, peppar och honung. 
 
Víola!
Elisabeth

Wow vilken middag! Den här ska jag pröva redan imorgon. Har du testat ha chili i dressingen?

Sanna

Ser såå gott ut! Kolla gärna in min blogg också!

Marie Bergman

Ser jättegott ut, älskar sötpotatis! :)

Jasmine

Mums! Det ser riktigt gott ut. :)
Kram

Mormorlotta 🍓

Mumsigt ska testa det i veckan

Mormorlotta 🍓

Mumsigt ska testa det i veckan

Hanna

Ser supergott ut! Titta gärna in på min blogg också!

Josäfin Andersson

Ser supergott ut :D

Arianne

Det där såg riktigt gott ut, så fräscht! :)