Hello! Måndag vilket betyder matleverans! Matkasse kan vara det smartaste företag har kommit på. Helt plötsligt behöver inte barnfamiljer skylla på att tid inte finns. Eller snarare - barnfamiljer spar den tråkiga tiden som läggs på att handla och istället kommer det levererat direkt hem till dörren. Och nej, det gäller inte enbart barnfamiljer. Dom som har mycket på jobbet, tycker det är tråkigt att handla eller varför inte som inspirationstips? Jag var en av dom som exempelvis var emot matkasse från första början men sambon kämpade emot och nu har vi haft det i över ett halvår. Varför?
 
- Jag trodde att matkasse skulle vara dyrare än när vi handlade själva. Nu i efterhand är detta typ de mest ekonomiska och goda vi bestämt oss för. Spontanköpen lever bara varannan vecka då vi handlar efter eget behag den andra tiden.
- Jag ville bestämma själv vad jag skulle äta/ laga.
- Jag vill plocka ut mina varor för att veta att dom håller kvalité.  

Men som sagt var, såhär i efterhand är detta verkligen en av dom bästa sakerna (nej detta är inget sponsrat inlägg) vi satsat på. Det är så många av mina senaste favoritrecept som kommit från matkassen och varorna är alltid fräscha! För mig och min inspiration är detta helt perfekt! 
 
 
Har ni matkasse? Vilken använder ni?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress