Vart ska man börja? Senaste dagarna har gått i 150km/h. Vi har hunnit med ultraljud, fått reda på kön, varit många sena kvällar (jajamensan äntligen är man mänsklig igen!). Sena kvällar menar jag med att vara hemma mellan 23-01. Inget 04.30 inte! Jag har dejtat mina finaste tjejkompisar, varit på familjemiddagar, jobbat på precis som vanligt och fått reda på att bloggen är en av finalisterna i "årets stjärnskott 2017". Det sistnämnda är ju helgalet och så sjukt om jag skulle kamma hem den kategorin. Skulle ni vela rösta på mig kan ni klicka er in här och skrolla ner.

Annars då? Hur är livet som gravid? Grymt! När livet är såhär så har jag ingenting att klaga på! Älskar att ha många bollar i luften, tiden går så himla fort just nu - trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen. Måste hinna med att njuta och ta in alla intryck.
 
 
.. men vad är det där inne nu då? En liten fin och frisk knodd! Om allt fortsätter gå lika bra som det gjort hittills så kommer h a n någon gång i mitten av April. Jag svävar på små moln. Det ska bli så mysigt. Hur jag reagerade när vi fick bekräftat att det var en pojke? Först bröt jag ut i skratt och kommenterade ganska direkt hur litet könet var, sedan började jag storböla. Det var så skönt att få magkänslan bekräftad som jag haft sedan dag 1. Att det helt enkelt är en kille som gömt sig senaste månaderna. Ska erkänna att den riktiga chocken och alla tankar kring uppfostran osv kom när vi väl hade satt oss ner för att käka frukost - om jag brukar ha tjugo olika tankar snurrandes i huvudet samtidigt hade jag det tredubbla där och då.
 
 
Här har ni oss. Jag och min nya lilla kärlek här i livet. Nä, jag har nog inte fattat det riktigt 100% än. Oscar ligger här brediv och skrollar runt på babysidor och kikar kläder. Herregud vad det är många som ser fram emot hans ankomst. Vi måste verkligen bromsa av två anledningar - 1. Vi får inte plats med femtioelva leksaker här hemma och 2. för att han inte ska bli så bortskämd!

Nu ska jag kila, vi hörs i veckan! Ciao!
Anonym

Blir man inte besviken när man som tjej får en kille? Bara en tanke jag har..

Carolina

Är det fel att skämma bort sina barn?

L

Var barnet planerat?

Anna

stort grattis till dig! Vad underbart med en pojke, jag har fått tre stycken & alla har blivit ”mammas pojke”. Det sägs att pojkar drar sig till mammor medan flickor drar sig extra till pappan. Om det stämmer eller ej för alla vet jag inte men hon oss har det varit så. Självklart har det funnits mamma-perioder men pappa är nummer 1.

Marie Ottosson

Hej! Gillar din blogg men vad jobbar du med? Har inte förstått.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress