Blir man inte besviken när man får en pojke?
Haha nä.. Jag vet inte om det låter klyschigt men jag är redan så förälskad i denna krabat så jag kan inte tänka mig något annat. Det ska bli så häftigt att få uppfostra en pojke. Ska göra allt för att han ska bli sådär fin och ordentlig som man bara kan önska som förälder. 

.. Men jag ska erkänna en sak. Någonting som jag fått bekräftat av flera bekanta samt kollegor och som tydligen är vanligare än vad man skulle kunna tro.. Ni får gärna bekräfta om detta stämmer in på er - att det händer att man kan få som en "dipp" när alla tankar och känslor kommer över en. För mig var jag så otroligt glad både innan och under ultraljudet, under ultraljudet minns jag hur jag både skratta och gråter samtidigt. Det var verkligen lyckotårar men det hände något under frukosten. Mitt skratt övergick till ledsamma tårar och jag tittade på Oscar som såg ut som ett frågetecken och sa "tänk om jag aldrig kommer kunna connecta med en pojke". Han började skratta och nu i efterhand skämms jag över mig själv, att jag har tänkt sådana tankar.. Jag vill bara att han ska komma ut nu! Tänk att det finns en blandad mini-kopia av mig och O som växer så det bara knakar där inne! Tveksamt om jag kommer kunna vänta fram tills våren.. Ge mig alla tips som finns för att igångsättningen ska börja. Ser han "färdigbakad" ut redan i februari-mars kan jag börja beta av era tips där och då! (...)

Var barnet planerat?
Jajamensan!

Har du köpt mycket kläder?
Nej det skulle jag inte påstå. Jag köpte lite grann på en utförsäljning jag var på och sedan har vi fått en del. Jag tycker personligen att det är roligare att titta på kläder nu när man vet kön men eftersom knodden inte kommer förrän April väntar vi gärna. F*n vad vi har dålig förvaring alltså.. Hade gärna haft lite fler garderober.
 
 
Här ser ni tre plagg jag köpte när jag var på Livlys utförsäljning. Utöver dessa tre plagg köpte jag någon pyjamas osv - allt i blått och vitt. Bortsett från den rosa bodyn. Jag gillar dom blåa pastelliga tonerna och jag har ju redan berättat för er att jag varit så säker på att det skulle bli en pojke - därav kunde jag köpa på mig en del. Och jo, det är 50% chans att det hade varit fel. Den rosa bodyn köpte jag enbart för att tanken dök upp ".. tänk OM det blir en flicka". Den ska ligga väl undanstoppad i garderoben fram tills någon utav mina kommande vänner skaffar en liten flicka. Jo, man kan absolut ha rosa på pojke också. Om man vill! .. och där föredrar jag blått. Haha fatta när vi ska måla naglarna. Ska bli så roligt!

Är det fel att skämma bort sina barn?
Min första tanke är "ja det är det" - MEN enligt mig handlar det snarare om HUR du väljer att skämma bort ditt barn på. Jag vill överösa mitt barn med kärlek, kramar, lek, min tid och äventyr men den ska banne mig inte få det den väljer att ställa sig och peka på. Det här är alltså mitt mål - är väl medveten om att dom flesta har detta som det optimala senariot men att det skiter sig ganska fort. Något jag är a l l e r g i s k emot är barn som grinar sig till sin vilja och dessa puckade föräldrar som ger med sig så enkelt. Det är att skjuta sig själv i foten.

Stort grattis till dig! Vad underbart med en pojke, jag har fått tre stycken & alla har blivit ”mammas pojke”. Det sägs att pojkar drar sig till mammor medan flickor drar sig extra till pappan. Om det stämmer för andra vet jag ej men hos oss har det varit så. Självklart har det funnits mamma-perioder men pappa är nummer 1.
Tack! Låter mysigt vilket som. Ser så mycket fram emot att få uppfostra denna lilla kille.
 
Hur ser du på bråk i relationer? Spännande att höra vad andra tycker. Jag och sambo bråkar en del nu inför BF, är det bara vi?
Vad finns det att bråka om gällande BF? Blir nyfiken! Jag ser bråk som en naturlig del av både livet och relationer. Det är mänskligt men jag tror inte heller någon av bägge/alla parter mår bra av det. Jag minns inte när jag och sambo bråkade senast men det är självklart att vi tjafsar då och då. Hos oss är det en hel del diskussioner och det ser jag inget fel med. Tack vare alla dom och alla år känner vi varandra utan och innan.
 
Hej och tack för en givande blogg! Riktig "feel-good"-aura. Jag ska spara pengar till kommande resa och behöver hjälp med alternativ på matlådor.
Tack! Jag blir så glad! Hm.. Mina favoriträtter att laga inför veckans matlådor är två klassiska varianter. Spagetti-och köttfärsås samt korvstrogarnoff + en burk med en grönsallad med tomater och rödlök. Satsa på rätter som blir goda att värma upp. Ett ytterligare tips om du exempelvis har pasta som en matlåda är att hälla i en skvätt vatten innan du mikrar, då blir den som "nykokt" och krämig igen. Annars gillar jag tjockpannkaka, en matig bulgursallad med kyckling och mitt sista tips är följande - rotfrukter i ugn med marinerade kycklingfileér och hemmagjord tzatsiki. Du kan göra mycket mat till ett hysat överkomligt pris och jag upplever att man håller sig mätt länge!
 
Hej! Gillar din blogg men vad jobbar du med? Har inte förstått.
Svarar på denna fråga senare ikväll!
 
.. Ha en trevlig dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress