Svarar på ytterligare en fråga som ofta dyker upp:

Hej! Gillar din blogg men vad jobbar du med? Har inte förstått..

Hej! Jag har svarat på detta flera gånger tidigare men självklart hittar jag inte dom inläggen och enkelt kan länka så jag drar det kortfattat..

Många tror att jag är på en specifik butik men så är inte fallet. Jag arbetar som produktspecialist på Adidas group. Jag jobbar mot Stadium och är ansvarig för att ge mina Stadium-konton mellan Uppsala ända ner till Skåne erbjudandet om att få utbildning inom våra running-produkter. Min önskan är att dom ska känna sig kunniga och trygga när en kund kommer in i butik och behöver hjälp med löpskor. Dom ska veta skillnaden på en neutral och pronerande- fotnedsättning ex. Hur våra olika modeller är uppbygda och vad som är specifikt för varje modell.

 
Den här hörrni! Adidas Ultra Boost.
 
I vissa butiker är jag personligen på plats och säljer hos, som ett extra säljstöd kan man väl kalla det. Finns med på olika events, många lopp, hjälper till med lite allt möjligt egentligen. Det som behövs helt enkelt. Svarar på säljarna och kundernas frågor, håller i säljtävlingar. Hjälper till på adidas Runners osv! Ett väldigt, väldigt roligt jobb!

Tjingeling!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress