VECKANS BÄSTA: Oj, det har ju som sagt var hänt så himla mycket.
 
 
Fått reda på att vi har en liten pojke i min mage som kommer till oss närmare våren. Det är det absolut bästa! Fått till en spontanmiddags"dejt" med Oscar. Har även under veckans gång fått vakna upp av att O berättat att våra vänner fått deras son som alla sett fram emot! Gick en rysning genom hela kroppen och tänkte "Åh vad ****** har varit duktig under alla dessa timmar!"
 
VECKANS SÄMSTA: Haha fel vecka att ha med denna på.. Kanske att jag inte prioriterat att köra någon styrketräning? Men jag har i annat fall prioriterat promenader och vila vilket behövts.
  
VECKANS PEPP: Måste vara när jag öppnade upp mailen och möttes av att bloggen är nominerade i "årets stjärnskott 2017". Vill ni rösta kan ni göra det här och skrolla ner!
 
VECKANS ROLIGASTE: Lyckat samarbete med BabyBjörnen!
  
VECKANS KLÄDSEL: Haha.... Oj oj hörrni, sexigare än såhär blir det ej. Stora träningskläder under arbetstid och på fritiiden är det antingen strumpbyxor och en stor klänning alternativt min pyjamas. Fast nä, allra helst strosar jag runt i trosor och en lös morgonrock.
 
VECKANS LILLA-EXTRA: Vi har varit iväg och fått testa på att olika barnvagnar.
 
VECKANS KÄRLEK: Två mysiga middagsdejter med Oscar - första besöket var ett säkert kort och vi promenerade till Meatballs for the people! Rekommenderar det starkt. Sjukt gott och bra service! Restaurangbesök nummer två blev i och försig också ett ställe vi besökt tidigare - Urban deli!
 
 
HELGEN: I helgen blir det jobb, jobb, mer jobb, besöka barnmorskan, återträff med min gamla klass från Bosön och hinna andas! Har ingen "riktigt ledig dag" från jobbet förrän nästa helg när O's mamma kommer upp från Skåne. Det ser vi fram emot!
Sonja

Vilken rolig lista!

Lovisa

Hur ser du på bråk i relationer? Spännande att höra vad andra tycker. Jag och sambo bråkar en del nu inför BF, är det bara vi?

Nina S

Hej och tack för en givande blogg! Riktig "feel-good"-aura. Jag ska spara pengar till kommande resa och behöver hjälp med alternativ på matlådor.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress