Powered by Jasper Roberts - Blog

Äter melon från saltsten

Ledig dag och jag ska snart iväg till barnmorskan för kontroll. Men innan de vill jag hinna tipsa om en ny grej som jag aldrig prövat tidigare..

För någon vecka sedan kom denna saltsten från Kitcha hem till oss.  Testade göra en förrätt/ tilltugg som bestod av följande:
Vattenmelon, galiamelon, valfri fetaost/salladsost, romanticatomater och basilika. Riktigt bra kombo!
 
 
Ett roligare sätt att servera ett välkomstilltugg på!

 
I samarbete med Kitcha.
 
 
Vad tycks?
Ljuva Julia

Guuud så himla fansy! Men vad gör man när man är färdig, hur "rengör man" en saltsten..? Man vill ju inte att rester från det man ätit ska fastna och typ mögla på den? :O

Svar: Man sköljer av med vatten och torkar av med papper eller trasa. Saltet tar död på bakterier.
Sandra Lindberg J