Nu när jag fått en redig mage som i sin tur lett till att 80% av min garderob sitter som ett korvskinn och istället fått flytta ner i källaren kan ni kanske tro att jag varit ute på stan och shoppat? Nix! Eller jag har gjort några försök men allt sitter så otroligt "dåligt"? Egentligen handlar det om att ingenting sitter bekvämt och avslappnat. Såklart detta hör till men jag har mina "fladderbyxor" som jag så fint kallar dom. bortsett från dom så lever jag i större träningskläder, strumpbyxor och klänningar. Det här med mamma-jeans har jag inte förstått riktigt än.. 

Aha så jag sparar massa pengar nu tänker ni? Nja.. Jag har en deal med mig själv att efter graviditeten när jag börjar "komma tillbaka" så ska jag få köra en riktig hejdunder-runda och unna mig några riktigt fina plagg jag suktat på under en längre tid. Är väl medveten om att dessa pengar troligtvis kommer hamna på den nya familjemedlemmen och inte mig själv men än så länge kan jag fortfarande få tro..

.. Någonting jag ska göra är att skrolla runt på nätet. Sockerfallen är inte att leka med och när jag väl är ledig håller jag mig helst borta från city, platser med mycket människor och butiker. Modegallerian har ett stort utbud så jag ska kika efter några fina klänningar där. 
 
 
Förstår ni vad jag menar med att allt sitter åt?
 
Här om dagen blev det iallafall en rosa halsduk och mössa i riktigt grovstickat material. Tror tyvärr att det kommer bli ett sånt här kit som varannan stockholmsbrud kommer strosa runt i men jag gillar verkligen färgen. 
 
 
I samarbete med Modegallerian.
 
Har ni förslag på bra mamma-butiker eller utbud på mammakläder får ni mer än gärna hojta!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress