Powered by Jasper Roberts - Blog

Karolibomb deluxe

Innan ni säger något - Detta är ingenting jag kommer kunna njuta av varje helg för då kommer Oscar på min begäran få söka in mig till Biggest Loser - men vilket roligt koncept! I helgen budades det nämligen hem en box som hela familjen (mormor, morfar, mamma, pappa, lillasyster, Oscar, Oscars mamma) samt Oscars kollegor delade på. Vi fick alltså hem en Large - vill bara påpeka att det finns mindre varianter! Vilken dröm för alla nutellaälskare! Man kan väl säga att det blev en mindre spam på min instastory när denna kom upp: "vart är den ifrån?" "hallå en sån vill jag också ha" "Vart har du köpt den" and so on.. Så därför tänkte jag lyfta denna box lite extra här på bloggen då det är en vän till mig som startat företaget tillsammans med sina bröder. Hur coolt är bara det? Våga starta upp någonting i dagens läge när det känns som typ a l l t redan finns? Jag har redan kommit med femtioelva olika förslag på hur dom kan utveckla konceptet så snart blockar han nog mitt nummer.. Njuter av när det går bra för mina vänner!

Hur som helst. Sidan som denna kommer ifrån heter Dessertbox.se.
 
 
Tänk er denna för en babyshower eller som en grattis-hälsning när någon du vill uppmärksamma lite extra fyller år. Det finns olika storlekar. Liten, mellan och large!

 
Det här är mina favoriter. Vaniljmunk. 
 
 
 
 
 
 
.. Dessa chokladkulor som ligger utspridda i boxen har vi fortfarande kvar. Och jag tror de finns en donuts i frysen som jag lovat att Morfar ska få när han kommer på fika - då förstår ni hur stor denna box är..

Ha en bra dag!

Snart årets viktigaste dag - FRUKOSTENS DAG!

Hur många av er äter frukost? För mig och många andra är frukosten det viktigaste målet och bästa starten. Att hålla en jämn och stabil blodsockerkurva underlättar hela dagen och till välmående. Du slipper dippar och trötthet. 

Imorgon är årets heligaste dag. Om du, precis som jag, älskar frukost kommer du älska detta inlägg! Vill bjuda på massor utav härliga recept.

Om du äter frukost väldigt tidigt så rekommenderar jag att ta något litet mellanmål i form utav en frukt innan lunchen kallar. Detta för att slippa detta extrema sug som kan komma som en oväntad käftsmäll. Är du en av dom som har noll aptit på morgonkvisten? Försök få i dig något litet. Banan, ägg och gröt är saker som mättar. Om du inte orkar laga så förbered med två smoothies som du låter stå i kylen över natten. Då har du både till frukost och mellanmålet innan lunch.
 
.. Det har tyvärr hänt några (väldigt få) gånger att jag missat min frukost pga olika anledningar. Jag upplever dessa dagar som mindre kaosiga. Sockerkurvan flyger upp och ner, jag kan inte koncentrera mig ordentligt, jag upplever en tydlig trötthet + en extremt sockersug på eftermiddagen. Står fast vid att en ordentligt frukost gör gott för hela dagens matintag.
 
 
Denna kvinna är helt magisk! Skaparen bakom MyKitchenStories har gjort pajer av granola som hon fyllt med yoghurt. Hur vackra? Här hittar ni receptet!
 

Springa mellan butiker

God morgon!

Igår var det storsatsning på nyöppnade Stadium Drottninggatan. Den har varit under ombyggnad sen innan sommaren och sluresultatet är magiskt! Om den håller hög kvalité?! Ja! Kommer vara så roligt att få komma dit och jobba emellanåt. Sortimentet är grymt!

Idag ska Nacka få extra kärlek och fokus så nu blir det till att ta en dusch, dra på mig kläder och hoppa på bussen ut till Forum. Så skönt att jag redan hunnit beta av all rapportering hittills på veckan. Vad jag ska göra i Nacka? Jag ska ha möte med skoansvarig, stämma av hur försäljningen går, vad dom önskar, kolla skoväggar osv. 

Nu måste jag rusa. Vi hörs senare!
 
 
En av våra fina ytor på Drottninggatan!