Bara för att hösten är här ska ni inte tro att grillsäsongen är över. Vi investerade i en elgrill i början av sommaren och den har från och till använts riktigt flitigt. Om elgrill är bra? Jag är väldigt nöjd med våran! Tycker ändå smakerna kommer fram på samma sätt som när du grillar med kol. Det kan ta någon minut extra att få till den där fina ytan men det gör inte mig någonting. Det jag uppskattar mest är att det vi grillar blir så mycket saftigare och mörare!
 
Här kommer lite förslag på vad vi slängt på:
 
 
Klassiska grönsaks- och champinjonspett. Funkar som huvudråvara om du exempelvis tröttnar/tröttnat på kött men även som tillbehör. Jag har en solklar favorit - kyckling med rotfrukter, dessa spett och en hemmagjord tzatsiki!
 
 
Vi har lyxen att kunna plocka bort vårat galler och placera en stekhäll istället. Blivit en hel del pannkakor under semestern. Ett stort plus att laga mat ute är att man slipper all matos och stänk. 
 
 
Köttfärsbiffar går inte att tröttna på. Här är det en bas på: Köttfärs, salt, peppar, ägg, basilika, soltorkade tomater och ströbröd. Man kan nästan se hur saftiga dom är!
 
 
.. Sist men inte minst. Sparrig och majskolvar. Nu blev jag sugen på att promenera bort till ICA för att handla till en grillkväll. Jag ska banne mig grilla i december. Så länge det inte är storm finns inga undanflykter. Punkt slut.
Alexsandra

Åh det är så gott att grilla! Bästa är att grilla fisk, mums!
Också supergott att grilla quesadillas, har ett super smarrigt recept på det, http://zahla.blogg.se/2015/june/hummusfyllda-quesadillas.html

Svar: Åh de ska jag kika på! Tack för tipset!
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress