Hallu där!

Hoppas ni mår bra! Jo tackar som frågar. Jag är proppmätt för tillfället och skulle behöva första-hjälpen.. Köpte med mig Köttbullar och potatismos (självkart med sås, lingon och gurka) hem från Mall of Scandinavia i samband med att jag var på kontoret imorse. Vi hade teammöte och samtidigt fick jag en drös med administration att färdigställa så det blev en sen lunch/ tidig middag nu vid 16.. Om jag sitter med matkoma i mitt hitte-på-mini-kontor så är svaret J A! Blommorna i den runda vasen unnade jag mig i helgen medans dom fina rosorna i den andra fick jag igår av en granne för att jag tagit hand om hennes blommor när hon varit på resande fot. Vi har så fina grannar, älskar gesten!
 
 
Min myshörna. Jag unnar mig alltid blommor under hösten, mer värt att köpa under den tiden på året då jag spenderar mer tid hemma och har nöje av dem.
 
Sitter hur som helst med en drös administration på engelska som ska betas av. Jag är vass på mycket men när det kommer till engelskan har jag fan alltid legat efter men det faller sig allt mer och mer naturligt att både maila och prata på engelska då det är en hel del resande och utländska kollegor på kontoret. Det värsta som kan hända är väl att jag drar till mig någon skev svengelska-översättning som i mitt huvud låter väldigt proffsigt men innebär motsatsen.. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress