23 september 2017

Kaloribomb deluxe

Allmänt

Innan ni säger något - Detta är ingenting jag kommer kunna njuta av varje helg för då kommer Oscar på min begäran få söka in mig till Biggest Loser - men vilket roligt koncept! I helgen budades det nämligen hem en box som hela familjen (mormor, morfar, mamma, pappa, lillasyster, Oscar, Oscars mamma) samt Oscars kollegor delade på. Vi fick alltså hem en Large - vill bara påpeka att det finns mindre varianter! Vilken dröm för alla nutellaälskare! Man kan väl säga att det blev en mindre spam på min instastory när denna kom upp: "vart är den ifrån?" "hallå en sån vill jag också ha" "Vart har du köpt den" and so on.. Så därför tänkte jag lyfta denna box lite extra här på bloggen då det är en vän till mig som startat företaget tillsammans med sina bröder. Hur coolt är bara det? Våga starta upp någonting i dagens läge när det känns som typ a l l t redan finns? Jag har redan kommit med femtioelva olika förslag på hur dom kan utveckla konceptet så snart blockar han nog mitt nummer.. Njuter av när det går bra för mina vänner!

Hur som helst. Sidan som denna kommer ifrån heter Dessertbox.se.
 
 
Tänk er denna för en babyshower eller som en grattis-hälsning när någon du vill uppmärksamma lite extra fyller år. Det finns olika storlekar. Liten, mellan och large!

 
Det här är mina favoriter. Vaniljmunk. 
 
 
 
 
 
 
.. Dessa chokladkulor som ligger utspridda i boxen har vi fortfarande kvar. Och jag tror de finns en-eller två donuts i frysen som jag lovat att Morfar ska få när han kommer på fika - då förstår ni hur stor denna box är..

Ha en bra dag!
birgitmaria

Wow! Vilken box!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress