Är ni många här som är vegeterianer? Jag tycker vi har skurit ner på kött väldigt mycket här hemma senaste tiden. Det går bra, finns mycket andra alternativ att använda sig av. Igår blev det dock kött. Och herre så gott det var!
 
 
Köttfärs, gurka, potatis och kål. 
 
 
.. kokt potatis är aldrig fel!
 
 
.. Köttfärs. Denna köttfärs är helt magisk, har fortfarande inte hittat vilket märke det är då jag såklart slängde förpackningen direkt men denna ligger på top 1. Lovar att säga till när den kommer i nästa leverans. På plats 2 finns en köttfärs som ni kan finna på ICA och som förvaras i korv-förpackning (Ni vet typ risgrynsgröt-korv-förpakning?). Leta efter en korv med köttfärs. Jag har bara sett en - den är också grym!
 
 
Jag har alltid i ett ägg i min köttfärs, tycker biggarna blir saftigare. Och självklart kryddor för att smakerna ska få chans att lyfta varandra. 
 
 
Ugnsrostade tomater. Ner i en ugnsfast form, ringla över olivolja och på med kryddor. Jag hade tomaterna inne på 220grader i 30minuter. 
 
 
Tjusigt, visst? Till detta rekommenderar jag en yoghurtsås. Hm.. Blanda yoghurt, salt, peppar, en pressad vitlöksklyfta, citron och honung? Även det funkar alltid!
Felicia

gud vad gott

Norrsken Emma

gott gott =)

ha en bra kväll
kram

Sofia

Vackert med alla färger! Ha en bra dag!

Sanna

Det är nog hälsingestintans "korv" du menar. Färs på rulle med nummer från vilken gård färsen kommer ifrån!
PUSS/GUN

Svar: Ahmen asså du är ju bäst! Vilken jävla koll du har!!!!!!! KÄRLEK PÅ GUN! 💛
Sandra Lindberg J

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress