Hur många av er äter frukost? För mig och många andra är frukosten det viktigaste målet och bästa starten. Att hålla en jämn och stabil blodsockerkurva underlättar hela dagen och till välmående. Du slipper dippar och trötthet. 

Imorgon är årets heligaste dag. Om du, precis som jag, älskar frukost kommer du älska detta inlägg! Vill bjuda på massor utav härliga recept.

Om du äter frukost väldigt tidigt så rekommenderar jag att ta något litet mellanmål i form utav en frukt innan lunchen kallar. Detta för att slippa detta extrema sug som kan komma som en oväntad käftsmäll. Är du en av dom som har noll aptit på morgonkvisten? Försök få i dig något litet. Banan, ägg och gröt är saker som mättar. Om du inte orkar laga så förbered med två smoothies som du låter stå i kylen över natten. Då har du både till frukost och mellanmålet innan lunch.
 
.. Det har tyvärr hänt några (väldigt få) gånger att jag missat min frukost pga olika anledningar. Jag upplever dessa dagar som mindre kaosiga. Sockerkurvan flyger upp och ner, jag kan inte koncentrera mig ordentligt, jag upplever en tydlig trötthet + en extremt sockersug på eftermiddagen. Står fast vid att en ordentligt frukost gör gott för hela dagens matintag.
 
 
Denna kvinna är helt magisk! Skaparen bakom MyKitchenStories har gjort pajer av granola som hon fyllt med yoghurt. Hur vackra? Här hittar ni receptet!
 
birgitmaria

Då får jag planera in en lyxfrukost imorgon då!

Felicia

pajer av granola !!! ser så gott ut

Hanna

Alltså dina frukostar ser makalöst goda ut!

Madeliene

Men åh gud vad gott!! :)

Sarah

Härligt med inspirerande blogginlägg. Flera alternativ som måste provas!

Marie Bergman

Åh så mycket gott :)

Ida Jansson

Frukost är dagens höjdpunkt 😃 Älskar frukost! Skulle kunna leva på frukostmat 😍😍

Linda Lövberg Hjären

Vilken bra inspo =)
Äter typ samma tråkiga frukost

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, jag som älskar frukost har helt missat att det finns en speciell dag tillägnat det! Förstår inte människor som säger att de inte tycker om frukost, finns ju så mycket olika saker att äta! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress