.. fortsättning följer på gårdagens inlägg men i en mer posiv anda! Igår fick ni 6 punkter på vad jag inte kommer sakna med att vara gravid. Idag blir det helt tvärt om och ni ska få 10 punkter gällande vad jag kommer sakna med graviditeten!

1. Att äntligen få berätta för sina närmsta om att man hade "plusat" på stickan och att fanns en mini inuti sig var helt galet! Så roligt att se allas reaktioner - hade jag gjort om detta hade jag filmat alla för att kunna titta tillbaka på!
2. .. att se hur magen började ta fart (vilket min gjorde väldigt tidigt). TIPS! Man kan inte ta för många bilder. Lovar. Fota, fota och återigen fota!!
3. Att gå från den där perioden då man mådde som mest illa efter flera veckor av spyor och vitt bröd till att äntligen få "må som vanligt" var som att ha vunnit 1miljon och jag minns att jag kände mig oövervinnelig. 
4. Kommer sakna att gå på ultraljud och se hur knodden rör på sig och samtidigt kunna titta ner på magen och se tydliga rörelser som speglar av sig på ultraljudsskärmen.
5. Människor omkring dig blir så otroligt snälla och omhändertagande - bortsett från folk på tunnelbanan. TVÅ gånger har någon frågat om jag vill sitta. Det är märkligt..
6. .. för min del har det varit bra att kunna "stanna upp" och inse att det inte bara handlat om mig utan även om jag är pigg och vill hålla 120km/h så måste jag varva ner.
7. Att få hämta hem säng och vagn är ett riktigt "wow det är på riktigt"- ögonblick!
8. .. lyxen att kunna och få chans att bära ett barn!! Behöver jag skriva mer? Det är något som exempelvis Oscar aldrig kommer få uppleva. Jag har redan en relation till bebis.  
9. I slutet har du alltid det perfekta avlastningsbordet redo!
10. Men mest av allt kommer jag sakna att kunna sitta i soffan på kvällarna och känna/ se alla rörelser. Dom sista månaderna och speciellt sista veckorna när han varit färdigbakad har varit så otroligt coolt!
 
Måste rusa!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress