Hallå!!

Vart ska man börja? Hur ska man börja? Det har ju minst sagt hänt en hel del sedan senast. Mina två senaste inlägg har, som ni förstår, varit tidsinställda så samtidigt som inlägget den 13e april publicerades låg jag på operationsbordet för ett akut kejsarsnitt. Och den 15e april när inlägg nummero två dök upp var vår kille tack och lov ute och inte mer än några timmar gammal. Hittills är vi så löjligt bortskämda, han är så lugn och snäll, ammar utan problem och sover som en stock. Vi tackar för alla sovtimmar och väntar på att han ska komma på hur roligt det är att vara uppe om nätterna..
 
Alla har vi olika graviditeter och förlossningar. Jag hade lite otur med min så efter en igångsättning och 16timmar med värkarbete, sjukliga mängder värkvätska, lustgas och bedövningar så beslöt tillsist en läkare att att vi var tvugna att avsluta alltihopa med ett kejsarsnitt. Enda saken jag önksade slippa göra i mitt förlossningsbrev men som jag är ack så tacksam för att vi gjorde. Hade jag fortsätt till krystningsfadsen hade det kunnat sluta riktigt illa då lilla W låg med ryggraden utåt.. Om det gör ont med snitt? Kände absolut i n g e n t i n g och ut kom vår prins bara några minuter senare. Efter en stund var jag ihopsydd och klar för att rullas iväg till uppvaket innan det var dags att inta BB. Väl på uppvaket åkte jag såklart på en kraftig urinvägsinfektion och feber som lett till tre olika sorters antibiotika samt problem med tarmarna. Såhär i efterhand tycker jag att dagarna efter förlossningen helt klart varit värst - vilket inte verkar höra till vanligheterna? Vad vet jag.. Ni där ute som snart ska ge liv - kör bara! Ni kommer vara med om det häftigaste någonsin!
 
Jag bjuder på lite bilder.. Knodden ropar efter mat! 
 
 
Vi har tillsammans valt att inte visa Bönanss ansikte av flera skäl. Det finns personer som vi inte tycker har rätt att se/ "lära känna" lilla W, vill inte att främlingar ska använda bilderna för eget bruk och såklart ska han själv få bestämma om han vill figurera på sociala medier eller ej.. Här är han bara några timmar gammal. Lyckorus och lättnad över att allt gått bra!
 
 
.. nu har vi hoppat fram 7 dagar och här har vi nyligen kommit hem från BB. Kvällarna går numera ut på att "rasta" mig då jag ska komma tillbaka efter snittet. En rehabilitering/återhämtningstid på 6-8 veckor..
 
 
.. och om dagarna har vi hunnit träffa lite vänner. Tar det verkligen lugnt och det blir korta, mysiga besök. Första dagarna hade vi riktigt tur med vädret innan regn- och kylan kände för att komma tillbaka.. 
 
 
.. när vi inte är ute och promenerar byter vi blöjor som om det inte vore någon morgondag. Att en sådan liten människa kan äta och fylla upp blöja efter blöja är helt sjukt!
 
 
.. här hittar ni mig en hel del. I min amningshörnan. Bröstnappar, papper, vattenflaska, napp och adapter till hörlurarna. Allt som behövs! Blir en och annan podd när man om kvällarna sitter här ensam och pumpar. Och alla dessa blombud hörrni! Så fint och gör varje människa glad!
 
 
.. och när det inte kommer blombud har lilla W istället blivit bortskämd med fantastiska presenter (.. i överflöd!) 
 
 
Juste! Under dom 7 dagarna på BB hann vi med en förlovning. Oscar har varit en jäkel på att överraska må jag säga!
 
 .. och idag har vi bestämt namn. Det får bli en William - precis som vi tänkt under hela graviditeten. Ett favoritnamn jag haft sedan barnsben. Lite otur att det ligger på listan blanda top-3-vanligaste namnen bara..
 
Vi hörs inom en snar framtid. Annars vet ni vi det här laget att jag finns på instagramAnonym

Mysigt att du är igång med bloggen igen, saknat. Finaste bebisen har ni och så fint namn💙🌱

Sanne-Maret

Intressant att läsa en till som hade akutkejsarsnitt hade samma upplevelse som du angående värkarbetet. Jag och min respektive var inte alls beredda på kejsarsnitt. . Grattis till den lilla! hoppas ni mår bra nu!

birgitmaria

Grattis!! Och bara njut! Så mysigt :-)

Hanna Karlsson

Stort grattis till lilla underverket! Så underbart att han är ute nu. Kram

torres

Åh så fantastiskt mysigt, grattis till er båda <3

Julia

Hej.
Välkommen till min SecondhandShop -->> https://heladagen.wordpress.com/ Massor av unika plagg och acessoarer finns till säljs!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress