VECKANS SÄMSTA: Att svettas. Temperaturen kan fasiken visa -2grader och ändå ska jag ut och härja (allra helst) naken på balkongen för att bli nerkyld. Igårkväll letade jag mig fram till dörren med slutna ögon och hängde mig på räcket för att kyla ner mig, efter ett tag hörde jag Oscar "nu får du komma in innan du kyler ner mitt barn"..
 
VECKANS BÄSTA: Massor. Fått ett satt datum för igångsättning om inget händer innan dess(hemlis!), tagit mig ut på promenader, varit duktig på att "varva ner", träffat vänner, kört en riktig hemma-spa-kväll osv.
 
VECKANS FRUKOST: .. Allt som har med smoothies och avokado att göra!
 
VECKANS LÄNGTAN: .. julafton? S K O J A!
 
JUST NU: Sitter jag i soffan och ställer in lite inlägg och redigerar bilder. Skön eftermiddagsunderhållning efter att ha umgåts med Klara och Signe, vi har varit ute i parken och gungat, ätit frukost och promenixat. Vänjer mig vid mamma-livet med andra ord.
 
VECKANS GODASTE MIDDAG: Måste varit Oscars pasta carbonara. Satt som en smäck!
 
VECKANS BILD: .. hade ljugit om jag sa något annat än denna. Vaknade upp vid 05 och möttes av ett sovrum som var helt rosa/rött. Tog ett tag att förstå att det var soluppgången. W O W så fin den var!

VECKANS PYSSEL: Mitt lyckade nötsmör. Har dragit mig för att göra det igen då den senaste gången blev katastrof. Några av nötterna måste ha varit härskna för allt blev bara så otroligt dåligt och smakade skit vilket resulterade att det inte gick att äta. Denna gång blev det en "naturell" variant och en med smak av choklad- och kakao. Lovar att posta receptet under veckan!
 
VECKANS FUNDERING: .. är inne på att byta bloggportal. Har ni några förslag?
 
VECKANS PODD: Jag som älskar poddar! Lyssnar på Livet på läktaren med Sanna och Maja, Anja och Alex podd allt är bra, Relationpodden med Bingo och Katrin och sist men inte minst Sånt är livet med Pärleros och Ida Warg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress