6 april 2018

It's a new day

Allmänt

Som ni såg i gårdagens inlägg visste jag inte vart jag skulle befinna mig men jag hade en aning. Det blev tyvärr inte på BB denna gång heller..
 
Det här med att samla på sig några timmars sömn under en och samma natt har fått en helt ny innebörd. Ingenting jag längre tar förgivet utan känner mig varje gång som en ny människa! Jag har aldrig varit i behov av speciellt många timmars sömn men nu, wow, får jag 4h i rad är jag eld och lågor! Kändes extra bra att gå och lägga sig igårkväll när jag hade varit ute och promenerat med Elsa. Satan i gatan så tungt det var!! Nu har jag gått upp ytterligare 2kg och tro mig, dom ynka kilona känns som 10kg extra. Lyxade till det med hela hemma-spa-ritualen på eftermiddagen. Testade även min nya locktång vilket resulterade i att jag satt med ibitar mellan fingrarna efter 14765 brännskador senare. Förstår helt plötsligt varför alla tjatade så förbaskat om att köpa en specifik handske om jag valde att klicka hem en konformad tång. Göra jag inte det omgående kommer det dröja många, många månader innan den kommer till användning igen! Avslutade med en riktigt glamourös middag i form av korv med bröd. Fyra korvar senare somnade jag som en sten. Vet inte vart mitt sjuka behov av mat kom ifrån men det blir aldrig fullt..
 
 
Här sitter jag nu och inväntar Oscar som enligt mig borde stiga upp snart men det lär ta ett tag. Han signade ut från jobbet igår och hänger med mig på hemmaplan all day long innan vi ska till sjukan och kolla läget. Ska bli spännande att höra vad dom har att säga denna gång!
 
 
Dagens frulle!
 
Vad tycker ni om nya temat förresten?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress