Hej Sandra! Tack för en underbar instagram (och blogg). Tror att det inte bara är jag utan många med mig som skulle vilja se lite detaljer från din och Oscars lägenhet. Jag och min kille har precis flyttat och hade varit så kul med lite inspo! Kram
 
Hallå! Först och främst - jag är så nyfiken på vem du är!! Det är så tråkigt när ni kommenterar Anonymt! 
Rolig fråga och inte ofta det kommer upp frågor gällande inredning och mode här i mina kanaler direkt. Inte för att jag tycker det är tråkigt, men jag är inte så vass. Behöver inte ta mig onödigt vatten över huvudet utan lämnar det till proffsen inom området!

Jag har medvetet valt att inte visa er så mycket från vårat hem. Någon gång har ni ex fått se en före- och efterbild när vi satte upp badrummsskåp. Någon enstaka bild från köket går att finna i mitt flöde. Där kunde jag även hitta en bild på hur vår hall ser ut men jag ska erkänna att jag är väldigt noga med att varken posta bilder på vårat boende (bortsett från balkongen som alla sedan 2016 typ spytt sig trötta på) samt William. Det känns fint att bjuda in er till viss del men jag har väldigt stor respekt för sociala medier och att "öppna upp". Förstår fortfarande inte att ni är såpass många som kommer hit efter att ha följt mig en större del av graviditeten när jag varken visar upp William eller hemmet. Jag vet själv hur tråkigt det kan vara med konton man hängt hos en längre tid och sedan bjuder dom inte in.. Denna blogg ska vara inbjudande och till viss del personlig men aldrig privat. Därför finns det inte allt för mycket bilder. Dom bilder jag kunde finna är dom ni kan skrolla igenom här nedan..
 
 
Oftast är det vår "mysdel" av balkongen som vi anväder men här är alltså vår andra sida - låt oss kalla det "mat-delen". På denna bild finns inte uteköket med då det inhandlades några veckor senare men det är sig likt.. 
 
 
.. mitt galler som jag är så löjligt glad över att jag tog mig mod till att gå ner och fråga byggubbarna här bredvid om. Och inte bara ta. Dom var så goa och frågade vad jag ville ha för höjd och bredd. Som tack för hjälpen fick dom bullar i överflöd från konditoriet här intill. Om jag fick mig ett leende varje gång jag gick förbi dom kommande 2månaderna? Svar ja, ja, ja!
 
 
.. ni ser ju själva. Betongväggen i sig är inte speicellt snygg så gallret fyller sin funktion!

Här har vi vår mysdel. Denna används från tidig vår till sen höst. Den dag vi behöver tvingas flytta till större är det utsikten och balkongen jag kommer sakna absolut mest. Jag älskar denna lägenhet!
 
 
Shit vilken kula jag hade!
 
.. Hela huset har en "hotellkänsla". En stor gemensam hall in till samtliga lägenheter. 
 
 
Och här har ni en liten tjuvkiksbild på hur vårat kök ser ut. Ljust, cleant och sten. 
 
 
En liten del utav badrummet - OBS innan William kom! Blommorna har för tillfället fått flytta och istället går vi all in på skötbädd, speglar, våtservetter, magdroppar, blöjor och allt där till.. 
 
 
... och här en sista bild på ett hörn från vårat vardagsrum.
 
Nu måste jag avsluta såhär okänsligt igen men vi ska iväg på middag. Hej!
Camilla Persson

Åh vad fint du hade gjort i badrummet, vill också ha det där ljuset från Rituals 😌

Anita

Så fint!! :D

maria

Jag alskar balkongen!!!! Alltsa sa mysigt.

Influencer paradise

Så himla fint. Älskar Laminostolen och så snyggt med armeringsjärn på balkongen :) Har också satt upp det som en spaljé här hemma.

iseedee

Så vackert ni har det! Och vilken mysig uteplats! :D
Jag förstår verkligen det där med att inte vilja visa upp för mycket av sitt privatliv öppet. Det är så farligt att göra det tyvärr. :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress