Det spelar liksom ingen roll om jag postar receptet både på instragam (i flödet) samt på stories. Det kommer ändå alltid frågor i efterhand på hur jag går tillväga. Gärna steg- för steg. Därför passar jag nu på att dra ihop ett inlägg när William ligger och sover här bredvid. För jag hade ju inte behövt passa på att ta bort gammal nagellack från tårna, tvättat håret, ta en dusch med extra skrubbiga skrubbhandskar eller vika och sortera tvätten. Nej, nej. Istället ska ni få detta recept. Bäst för er att ni ser till att laga detta!
 
 
.. på bilden ovan ser ni lite vilka ingredienser jag använt mig utav. 

Kyckling, zucchini, morötter, gul lök, röd paprika, minimajs, wooksås, örtsalt, cashewnötter, broccoli och äggnudlar. Till stekningen har jag olja och smör. Smakerna blir alltid bättre (enligt mig..) när man blandar dessa. Smör slår olja alla dagar i veckan!
 
 
Vi lyxade till det och lagade rätten på vårat "utekök".
 
Steg 1. Förbered alla ingredienser du vill använda dig av.
Steg 2. Starta plattan och i med smör och olja. Lägg sedan i (i detta fall) kycklingen. Stek så den får färg och lägg sedan åt sidan. Ner med dom grönsaker som tar längst tid. Jag valde broccolin, strimlade morötter, paprikan. Slängde även ner löken här för att den skulle bli sådär härligt mjuk och söt i smaken!
Steg 3. Tillbaka med kycklingen och i med resterande grönsaker så som minimajsen och zucchinin. Stek på medelhög värme. Krydda efter behag. Jag är ett fan av örtsalt!
Steg 4. Sätt igång pastavattnet och låt äggnudlarna koka. Sila bort vattnet och låt dom svalna en aning.
Steg 5. Nu slänger du på cashwenötterna och wooksåsen.
 
 
Jag väljer att servera rätten i en skål där nudlarna hamnar i botten och allt det fina och smarriga läggs ovanpå.
 
 
Inte svårare än så. Perfekt till veckans matlådor. Vi hade rester i två dagar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress